07 mrt 2018

De allereerste groepssessie

Gistermiddag had ik het WTC in Arnhem mijn allereerste groepssessie en het was SUPERTOF! Zeven bijzondere mensen waren op zoek naar een nieuwe uitdaging en gaven mij het vertrouwen om ze daar bij te helpen. Het was een informele en gezellige sessie, waarbij iedereen zijn verhaal heeft kunnen doen en aan het denken is gezet. We ontdekte verborgen talenten. We vonden positieve energie. En we creëerde hele bijzondere toekomsten. Binnen enkele maanden zal de wereld weer een aantal mooie en unieke initiatieven rijker zijn, daar ben ik zeker van!

Ik ben blij dat ik vorige maand de beslissing heb genomen om ook groepssessies te gaan doen. In het begin van de groepssessie moest ik even wennen aan de vele gezichten, maar verder ging het uitstekend en ging ik met nóg meer energie weg dan dat ik kwam.

Op 27 maart geef ik in Breda een nieuwe groepssessie, ditmaal voor vijftien mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. Beide sessies zijn tot stand gekomen via DeBroekriem en zijn georganiseerd door twee hele talentvolle eventmanagers: Franca Gribnau (Arnhem) en Hanneke Bleckman-de Bont (Breda). Meer informatie over DeBroekriem en de sessie in Breda kun je vinden via:

Wat wil je nou écht?