16 mrt 2018

Een boek voor jou

Ik zit er al een tijdje over na te denken om een boek te schrijven. Waarom? Omdat ik daar fucking veel zin in heb. Het lijkt me heerlijk om MIJN WAARHEID in een inspirerend en makkelijk leesbaar boek tentoon te stellen in menig (web)winkel. Geen zware kost, maar kost die iedereen begrijpt en bij iedereen keihard binnen komt.

Het wordt een boek dat gaat over jezelf op één zetten. Over inzien hoe fucking geweldig je bent. Over het aanboren van je talenten. Over het vormgeven van je dromen. Maar ook over het niet zo serieus nemen van het leven. Over lol maken en alles doen waar je zin in hebt. Over gek doen. Over dikke middelvingers naar iedereen die je klein probeert te houden. Over mensen die je lastig vallen met hun bullshit, omdat JIJ dit laat gebeuren. Een boek over verantwoordelijkheid nemen. Over alles in jezelf zoeken. Over initiatief tonen en kansen creëren. Het wordt een boek dat je laat inzien dat het allemaal om JOU draait en om niemand anders. Een bestseller, want hij wordt geschreven voor de beste: jij.

Hoe moeilijk kan het zijn om zo’n boek schrijven? Gewoon doen lijkt mij. Pen pakken en gaan! Kwestie van een beetje graven in mezelf en elke keer als ik iets moois heb gevonden dit uitstorten op papier.

Zou jij het boek lezen?