19 feb 2018

Samen overwinnen wij jouw angsten!

Wat zou jij supergraag willen, maar doe je niet, omdat je bang bent voor wat dan ook? En waar ben je dan precies zo bang voor? Wat is het ergste dat er kan gebeuren als jij jezelf in het diepe gooit? De voordelen van een angst doorleven zijn in ieder geval eindeloos, zoals een stuk zelfrespect, zelfverzekerdheid en trots erbij.

Beste JIJ, angsten zijn er om te overwinnen, daar hoef je je niet bij neer te leggen. Jij hoeft je niet te laten kooien door je angsten, jij verdient het om vrij te zijn. Vrij om al je dromen na te jagen. Dus stop met jezelf te identificeren met je angsten en laten we ze samen overwinnen!

De een is bang voor spinnen, de ander is bang voor grote hoogtes. De een is bang om als ondernemer voor zichzelf te beginnen, de ander is bang voor donkere plekken. Kortom: iedereen is wel eens ergens bang voor. En mocht het je verder niet storen, omdat het geen dingen zijn die je wilt overwinnen, dan is dat prima. Maar mocht het je wel storen, omdat je graag van die spinnenangst wilt afkomen, omdat je elke keer dat je een spin ziet stijf staat van de angst en het je leven negatief beïnvloedt, dan zou ik er als ik jou was iets aan gaan doen!

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat angsten overwinnen soms zwaar is, pijn doet, frustrerend is en zelfs verdriet doet. Maar uit eigen ervaring kan ik ook zeggen dat als je ze eenmaal hebt overwonnen, je er een stukje rust en geluk voor terug krijgt. Omdat ik me goed kan voorstellen dat je angsten overwinnen niet makkelijk is om alleen te doen, wil ik je helpen. Dan gaan we samen knallen en sturen we die angsten naar het kerkhof!

Jij bent bang voor spinnen en je wilt heel graag van die angst af? Prima, dan gaan wij samen naar een tarantulaboerderij. Ik zal als eerste mijn hand in een bak vol tarantula’s steken, daarna mag jij. Jij bent bang voor grote hoogtes en wilt er graag van af? Top! We maken een afspraak om te gaan bungeejumpen, en ik ga eerst, daarna mag jij. Jij durft de laatste stap niet te nemen om ondernemer te worden? Geen probleem, ik vertel je alles wat je moet weten om een succesvolle ondernemer te worden. Ik vertel je over mijn eigen successen en over mijn tegenslagen. Ik breng je in contact met waardevolle mensen die van startende ondernemers houden en je op maat kunnen voorzien van scherp geprijsde diensten en goederen. Jij bent bang voor donkere plekken? Jij en ik kiezen samen het meest donkere bos van Nederland uit en lopen hand in hand door dat bos heen, net zolang totdat het hele bos is verlicht met jouw zelfverzekerdheid.

Jij hoeft je angsten niet alleen te overwinnen, ik help je! Ik help je net zolang totdat jij het helemaal zelf kan. En als praten niet genoeg is, prima, dan zet ik mijn woorden om in daden, en dan ga ik je voor. Dan stop ik mijn hand in die bak vol tarantula’s en dan spring ik met een parachute uit een vliegtuig. Het enige dat voor mij als Inspirator belangrijk is, is dat jij een angstloos bestaan leeft, zodat je alles kan doen wat je hart en wil je ingeeft. En ik doe what ever it takes om dat samen met jou mogelijk te maken!