Brainstormsessie testimonials

Hieronder tref je een aantal testimonials aan van cliënten die deel hebben genomen aan een Brainstormsessie.

Jasper

Als je altijd maar hetzelfde blijft doen, dan zal er nooit verandering komen. Dat was de reden waarom ik een brainstormsessie met Nick heb ingepland. Nick kende ik (van naam) uit de internetindustrie en was wel nieuwsgierig hoe hij als oud-branchegenoot tegen bepaalde zaken aankeek.

Al jaren had ik een goedlopend online marketingbedrijf. Ik bemiddelde tussen klanten en freelancers. Dit leverde wel de nodige stress op. Enerzijds heb je kritische klanten met veel vragen en aan de andere kant freelancers die hun afspraken niet nakomen en opdrachten te laat of niet goed afleverde. Tijdens de brainstormsessie kwamen we er achter dat ik te klein dacht. Ik kan veel projecten tegelijk managen, maar merkte dat hoe groter ze werden hoe beter ik presteerde. Daarnaast krijg ik energie van grote projecten en is dat ook hetgeen wat ik leuk vind. Dit is misschien nog wel het belangrijkste.

Ik kan de brainstormsessie aan iedereen aanbevelen die verandering wilt. Nick kan goed luisteren en haakt op de juiste momenten in. Waar je zelf heel complex kan denken over bepaalde zaken, laat Nick zien dat het allemaal niet zo moeilijk is. Tijdens de brainstormsessie ga je dingen vanuit een ander perspectief zien en dat geeft je kracht om weer vol gas door te gaan.

Janbas

Soms ben je met van alles bezig; maar heb je aan het einde van de dag het gevoel geen meter opgeschoten te zijn. Een todo lijst die als maar langer word en een uitgeblust gevoel.

Wat als je nu meer focus zou kunnen hebben en betere prioriteiten kan stellen? Met die insteek ben ik de brainstormsessie in gegaan. Het is fijn als iemand eens objectief naar je situatie kan kijken, want met de verkeerde dingen bezig zijn kost enorm veel tijd/energie/geld. Welke dingen leveren me nu echt energie op? Wat zijn nu eigenlijk je kernwaarden en doe je iets omdat anderen het graag zo zien of omdat je eigen gevoel erbij klopt?

Maar al te vaak kom ik mensen tegen die onbewust, zelfs goed bedoeld, voor remmingen/angst zorgen. Zou je dat nu wel doen… heb je aan de risico’s gedacht… het is makkelijk de nadelen van dingen te benoemen. Maar waarom zou je je daar iets van aantrekken? Je kent jezelf en eigen competenties zelf het beste toch? Denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Nick is iemand die dingen versterkt in plaats van afzwakt; jou laat zien hoe je het optimale uit je kwaliteiten kan halen. Voorkom dat je in allerlei valkuilen loopt en maak gebruik van al die ervaring. Ga vol voor de dingen waar je in gelooft.

Voorbeeldje; op zakelijk vlak verloor ik soms snel de aandacht/motivatie voor bepaalde projecten. Niet omdat het idee slecht was; in tegendeel. Maar juist omdat ik bezig was met de verkeerde dingen waardoor er geen positieve energie voor terug kwam. Soms kunnen kleine veranderingen al een enorme impact teweeg brengen.

Prettig is tot slot dat er gedacht wordt in concrete stappen. Het is interessant dingen over jezelf te weten te komen, maar ik ben zelf altijd heel feitelijk en hou van concrete doelen waar je echt mee aan de slag kunt. Dit is naar mijn mening echt een onderscheidend vermogen waar Nick sterk in is. Meedenken, oplossingen, visie.

Menno

Nick helpt je met een brainstormsessie zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Huidige routines te evalueren en samen te kijken waar winst te halen valt in efficiënte, peace of mind en happiness in life, zowel in werk als privé.