PowerSessie Testimonials

Hieronder tref je een aantal testimonials aan van cliënten die deel hebben genomen aan een PowerSessie.

Evelien

Nick is qua blogs ‘recht voor zijn raap’ en ik dacht duidelijke taal daar is lef voor nodig. De interesse was gewekt. Nick kwam tijdens gesprek snel ‘to the point’. Het gesprek ging heel natuurlijk en ongedwongen. Alle vragen werden beantwoord en op alles had Nick zijn wedervraag/ reactie snel paraat. Met bonk enthousiastme en positieve energie ging ik weer weg. Super bedankt!

Dries

Ik heb Nick leren kennen via een groepsbijeenkomst van DeBroekriem, Nick was daar gespreksleider. In een powersessie van anderhalf uur ging ons gesprek vorige week alle kanten op, maar de kern kwam steeds dichterbij. In de berichten die ik van Nick zie op LinkedIn lijkt hij vrij hard, direct en confronterend en soms wat ongevoelig… wie ik tijdens de sessie meemaakte was een hartelijke, gastvrije en prettige gesprekspartner die goed kan luisteren, snel denkt, én me ook nog eens aan het denken zette. ’t Was de lange rit zeker waard, dus via deze weg nogmaals hartelijk dank Nick, en veel succes met je powersessies!

Sven

Vanmorgen een super toffe Powersessie gehad met Nick van der Leeuw in Etten-Leur. Deze informele sessie stond geheel in het teken van de optimale kracht uit mezelf halen om mijn dromen na te leven. Niks is onmogelijk, zolang je maar in jezelf gelooft en die passie kan overbrengen op anderen. Mede door dit gesprek heb ik nieuwe inzichten verkregen & kan ik met meer motivatie en passie toewerken richting mijn dromen. Ik kan deze Powersessies van Nick aan iedereen aanraden! ”Met power, passie en doorzettingsvermogen kan je jouw dromen verwezenlijken. En dat is ook zeker wat ik ga doen: mijn dromen achterna!!”

Monique

Powersessie in anderhalf uur, pfff daar geloofde mijn ego natuurlijk geen snars van. Nick hield mij de uitdaging voor en die kon mijn ego nou net niet weerstaan. Dus… Ettenleur, trappen op, witte kamer in, leeuw aan muur, oreo’s met veel koffie, beetje praten en dan opeens hoor ik mijzelf toch zeggen: “jaja eigenlijk weet ik wel wat ik moet doen…” kort daarop gevolgd door “Ja ik ga het doen…”. Bedankt Nick!

Danielle

Mijn hoofd vol met de positieve veranderingen in mijn leven, de keuzes die ik heb gemaakt en de weg die ik voor me zie. Een beetje brak van de wijntjes van de dag ervoor. Zo stap ik bij je binnen. Charisma en energie, duidelijk!

Er ontstond een inspirerende wisselwerking. Twijfel over het door mij gekozen pad heb je weggenomen. Blijkbaar had ik bevestiging nodig, en die kreeg ik. Daarnaast gaf je onomwonden feedback, suggesties en praktische tips. Van iemand waarvan ik het wil, kan en durf aan te nemen. Voor mij zegt dat veel.

Zoals ik recht vanuit mijn hart zei toen ik de auto weer instapte: “Nick, bedankt, ik heb genoten”.

Nadine

Het fijne aan Nick is dat je je gelijk op je gemak voelt en dat hij de juiste vragen stelt. En juist omdat hij die juiste vragen stelt, kom je veel sneller tot je doel. Ik zou hem aan iedereen aanraden die met een probleem zit die je wil behandelen, of als je juist een duwtje in de goede richting nodig hebt.

Dana

Met een open mind stap ik binnen bij Nick van der Leeuw, die mij een inspirerende sessie gaat geven.

Omdat ik totaal niet weet welke kant we opgaan in de komende 1,5 uur, voel ik me een beetje zenuwachtig, maar dat wordt meteen ontladen zodra ik oreokoekjes in mijn hand gedouwd krijg bij de thee. Ik luister de komende tijd aandachtig naar Nick’s nuchtere ideeën, terwijl ik de reeds opengescheurde verpakking van de oreokoekjes onaangetast achter me op het tafeltje laat liggen.

Als brandstof zet ik alle woorden die uit Nicks mond komen om in nieuwe energie! Een aantal ‘aha!’-momenten brengen mij tot bezinning zonder dat ik overload raak in mijn hoofd of troost moet zoeken in het chocoladeomhulsel van de crèmevulling.

Af en toe denk ik: “Nick, je moet eens weten hoe jij mijn normaal gesproken onweerstaanbare, direct verorberde en verteerde oreokoekjes overtreft!” Zijn energie verzadigt zodanig, dat ik besluit de koekjes thuis maar op te eten. Ik krijg bij het afscheid zelfs nog een extra pakje koekjes mee, als extra brandstof…

Dank je Nick voor jouw Powersessie! Ik ga weer met goede moed aan de slag met de geresette Dana.

Wendy

Ik ben naar Nick gekomen omdat ik hulp nodig had bij het vinden van een nieuwe uitdaging in mijn werk en mijn leven.  Met een aantal lukrake vragen en opmerkingen van hem kwamen we tot de kern van wat ik echt wilde. Daar bleef het niet bij, ook kwamen we tot het concreet formuleren van een actieplan waar Nick keer op keer op elke vraag of twijfel van mij deze telkens wist te draaien zodat ik daar uiteindelijk met een goed gevoel en met groot vertrouwen buiten stapte. Ik kan iedereen zo’n Power sessie aanraden.

Jaco

Na een sessie met Nick werd iets groots eigenlijk heel simpel. Het doorvragen, meedenken maar vooral open gesprek zorgde voor inspiratie om mee verder te gaan. Nick denkt mee en probeert grotere zaken die je zelf misschien ziet kleiner en behapbaar te maken. Kortom in een kort gesprek kom je met frisse gedachte, maar zeker nog steeds met een challenge naar buiten.

Rudo

Nick heeft een gave. Met één rigide opmerking kan hij de ruimte voorzien van een karrenvracht aan positiviteit. Dit zorgt voor fijne, eerlijke, maar ook zeker confronterende gesprekken. Waar wil je heen? En op welke manier?

De sessie die ik had met powersessie.nl heeft mijn kracht nieuw leven in laten blazen. Vanuit de behaaglijke ruimte met uitzicht over de subtiele skyline van Etten-Leur hadden wij een intense sessie over de voorbijgegane obstakels en toekomst. Daags na de sessie ben ik gestart met de uitvoering hiervan, het vuur was met veel overtuiging aangewakkerd! Ik ben erg content dat ik samen met Nick een manier heb gevonden om mijn symbolische leeuwenhuid weer aan te kunnen trekken.

Een powersessie van Nick is van harte aan te bevelen aan eenieder die naarstig op zoek is naar een natuurlijke boost. Vergelijk een sessie maar een proteïne shake. Maar dan met woorden.

Marije

Ik zat al een tijdje in een negatieve spiraal. Met Nick heb ik gesproken over wat ik graag zou willen in mijn leven voor wat betreft mijn carrière. Mijn droombaan had ik door mijn gezinssituatie al een beetje opgegeven, maar nu staat het weer helder op mijn netvlies. Als ik dat wil dan komen er oplossingen. Ik heb nog wel een weg te gaan om meer in oplossingen te denken in plaats van problemen, maar dat komt goed.  Er staan steeds minder beren op de weg. Mijn rol als moeder van een groot gezin onderschat ik vaak, maar door Nick zie ik nu dat ik het super goed doe! Dat is eigenlijk de grootste eyeopener geweest tijdens mijn Powersessie en daardoor waardeer ik mezelf elke dag meer! 

Chantal

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en werd toen door een goede kennis geattendeerd op Powersessie.nl. Ik heb de sessie als erg positief ervaren en sta nu een stuk steviger in mijn schoenen. Ook weet ik nu beter om te gaan met negatieve gevoelens en mijn gedachten naar positief om te zetten. Ook is mijn eigenwaarde na de sessie enorm toegenomen en weet ik dat ik er mag zijn. Ik raad iedereen aan zich zelf een powersessie te gunnen, zie het als een mooi kado aan jezelf, want je bent het meer dan waard! Dankzij de Powersessie kijk ik het leven een stuk rooskleuriger tegemoet dan voorheen.

Jeroen

Na slechts 1 powersessie had ik het al door, het ging niet goed. Vastgeroest in oude rituelen maar wel andere, nieuwe en betere resultaten verwachten. Na de 2de sessie de handvatten gekregen om knopen door te hakken en een nieuw pad in te slaan. Bijna alles in de praktijk kunnen brengen en mensen herkennen me niet eens meer. Nieuwe energie, nieuwe projecten en vooral: lekker in mijn vel. Ik kan niet anders zeggen dat Nick mijn ogen heeft laten opengaan en ik nu doe wat ik eigenlijk al jaren wil. Bedankt en ik had dit jaren geleden al moeten doen!

Malu

Een paar weken geleden hoorde ik via Facebook over het nieuwe bedrijf van een oude kennis van me: Powersessie.nl. Het eerste wat ik dacht was: wat moet hij nou met dat zweverige gedoe?! Want ik ken Nick als een nuchtere jongeman die weliswaar mensen inspireert, maar niet met powersessies.

Zo nieuwsgierig als ik was heb ik zijn nieuwe website bezocht en aandachtig doorgelezen. Na het lezen van de website kon ik maar een ding concluderen, dit kwam voor mij op precies het juiste moment! Ik nam contact op met Nick, die me graag wilde helpen met mijn zelfvertrouwen en angsten, maar zijn nieuwe kantoor was helaas nog niet klaar voor mijn eerste sessie. Hij vond het gelukkig geen probleem om onze eerste sessie bij mij thuis aan de keukentafel te houden. Iets wat het voor mij nog laagdrempeliger maakte omdat ik mijn verhaal kon doen in een vertrouwde omgeving.

Nadat hij mijn verhaal heeft aangehoord zonder te oordelen heeft hij me in duidelijke taal gevraagd hoe ik over een aantal eigenschappen van mijzelf dacht en hoe ik die eventueel zou kunnen veranderen. Stap voor stap legde hij uit hoe ik dit moest aanpakken. Wat ik vooral heel fijn vond is de erkenning en de Jip en janneketaal, niks zweverigs aan!  We zijn er nog niet, maar ik ben op de goede weg, en met Nick zijn hulp wordt 2018 een geweldig nieuw jaar, met een nieuwe ik vol zelfvertrouwen en overwonnen angsten!