Spreken

Heeft jouw evenement behoefte aan krachtige spreker die mensen inspireert en aan het denken zet, geef dan vooral een gil. Of in dit geval een brul: roaaaaaaar!

Ik help je graag om het maximale uit je evenement te halen. Ik zeg alles wat ik denk, want dan kom ik het beste tot mijn recht. Ik scheld. Ik shockeer. Ik entertain. Ik zet mensen aan het denken. Naar mij luisteren is nooit saai. Ik richt mij op de onderstaande thema’s:

Thema één: De wereld draait om jou

Bij dit thema spreek ik over hoe bijzonder jij als mens bent en tot wat jij allemaal in staat bent als je je beperkende overtuigingen los laat.

Thema twee: Angsten overwin je door te DOEN

Bij dit thema spreek ik over angsten en hoe je ze het snelst overwint. Dat half jaar bij de psycholoog op de bank zitten is verleden tijd.

Thema drie: Jouw verhaal zal de wereld veranderen

Bij dit thema spreek ik over waarom jouw verhaal de wereld zal veranderen en over hoe je jouw verhaal het beste tot z’n recht kan laten komen.

Mocht je interesse hebben om mij in te huren als spreker, dan kun je contact met mij opnemen via Nick@power.nl of via het contactformulier. In overleg bespreken we de mogelijkheden.