VISIE

Ik ben de AntiChrist. De AntiFreud. De AntiBoeddha. Ik heb een hekel aan alles dat met religie, psychologie en spiritualiteit te maken heeft. Niet omdat er iets mis mee is met deze geloofsvormen, maar omdat ik er he-le-maal niets mee kan. Ik ben er niet om je te troosten. Ik ben er niet om je zielig te vinden. En ik ben er niet om je in slaap te houden. Ik ben er om je verder te helpen. Ik ben je ergste vijand en tegelijkertijd je beste vriend. Ik heb lak aan je angsten. Ik heb lak aan de stemmetjes in je hoofd. En ik heb lak aan je omgeving. Waar ik geen lak aan heb ben jij. Jij bent voor mij het allerbelangrijkste. Jij en je doelen. Alles draait om jou!

Er komt een moment in je leven dat je verder wilt, op welk gebied dan ook. Je hebt te lang je lot in andermans handen gelegd. Je bent te lang over je grenzen heen gegaan. Je hebt te lang geluisterd naar andere mensen. Je hebt te lang shit gepikt van alles en iedereen. Kortom: je bent te lang bezig geweest met alles behalve jezelf. Logisch dat je er genoeg van hebt. Het wordt tijd om voor jezelf te kiezen!

Ik kan je helpen met het vormgeven van je dromen. Ik kan je helpen met het loslaten van je belemmerende overtuigingen. Ik kan je helpen met het succesvol maken van je bedrijf. Ik kan je helpen met het ontdekken van je talenten. Ik kan je helpen met het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Ik kan je helpen met het overwinnen van je angsten. Ik kan je helpen met het maximale uit je leven te halen. Ik kan je helpen met ontdekken hoe fucking bijzonder jij bent. Want dat ben jij. Daar geloof ik niet in, dat weet ik zeker!

Mijn hele business draait op deze drie kernpunten:
  • Wat zou jij het allerliefste willen doen?
  • Wat houdt jou momenteel tegen om te doen wat jij het allerliefste wilt doen?
  • Hoe maken wij hetgeen dat jij het allerliefste wilt doen concreet?

Ik ben een inspirator. Een coach. Een trainer. Een spreker. Een schrijver. Een entertainer. Een waarheidszoeker. Een oplosser. Een veranderaar. Een conceptontwikkelaar. Een ondernemer. En nog veel meer. Ik ben en ik doe alles waar ik zin in heb. En dat zou jij ook moeten doen!

Mijn hulp kost geen vermogen. Mijn hulp is kostbaar, maar niet onbetaalbaar. Ik ben niet iemand die je een poot uit draait en je vele onnodige sessies aanpraat om geld aan je te verdienen. Ik vind dat iemand in één tot maximaal drie sessies alles moet weten wat ‘ie moet weten, en anders heb ik gefaald. Keihard gefaald. En dan krijg je je geld terug. Want jij hoort alleen te betalen voor kwaliteit. Voor het beste van het beste.

Ik ben geen pleaser. Ik lieg niet tegen je. Ik lul niet met je mee. Ik ben geen psycholoog. Ik ga het niet over de pijnpunten uit je verleden hebben. Ik geef je geen complimenten als ik ze niet meen. Ik beloof je geen gouden bergen. En ik hoef al helemaal niet aardig gevonden te worden. Ik wil je alleen maar verder helpen. Mijn doel is om jou te laten zien hoe fantastisch de toekomst kan zijn, als je maar durft, als je maar doet. DOEN is het magische woord! Met DOEN zet je stappen. Met DOEN behaal je doelen. En samen kijken we naar wat er nodig is om te DOEN!

Ik heb geen plan van aanpak. Ik heb geen standaard zegje. Ik heb niet een of andere smooth klinkende techniek ontwikkeld die op ieder mens van toepassing is. Wat ik doe is maatwerk, want jij bent uniek. Jij bent niet te vergelijken. Jouw verhaal gaat de wereld veranderen, dus jij verdient iemand die met je meedenkt op niveau. Iemand die écht naar je luistert. Iemand die de tijd voor je neemt. Iemand die je verder helpt om die fantastische doelen van je te bereiken.

Die iemand wil ik graag zijn voor jou. Tot snel!