1 jaar groene stroom en CO2 gecompenseerd gas bij Vandebron

Groene stroom is nogal een dingetje want Nederland wil over over 30 jaar energieneutraal zijn. En als we zien hoe het klimaat veranderd dan ook willen wij ons steentje bijdragen. Hoe? Door bijvoorbeeld voor groene stroom te kiezen. En waar kan dat beter dan bij Vandebron? Deze energieleverancier levert groene stroom dat gemaakt wordt in Nederland. Kijk eens naar 1 jaar groene stroom en CO2 gecompenseerd gas bij Vandebron. Welke tarieven betalen we hier, en belangrijker nog: Hoeveel korting krijgt u?

1 jaar groene stroom en CO2 gecompenseerd gas bij Vandebron

Stel dat uw verbruik 3000 kWh en 1450 m3 is, dan komt het jaarbedrag uit op €1603. Per maand zou u dan aan energiekosten €133 betalen. Vandebron biedt namelijk €175 korting bij 1 jaar groene stroom en CO2 gecompenseerd gas. En wat houdt CO2 gecompenseerd dan in? Als aardgas verbrand wordt kan het gecompenseerd worden door nieuwe bomen te planten. Want bomen kunnen CO2 opnemen. Dus wordt de CO2 uitstoot ook weer verlaagd. We stootten met zijn allen toch aardig wat CO2 uit. Dat zit hem in het gebruiken van energie en gas, maar ook in andere consumptie vormen.

Hoe kunnen wij bijdragen aan het terugdringen van de CO2 uitstoot?

Wanneer een industriële fabriek draait dan wordt er ook ontzettend veel CO2 uitgestoten. Breekt er een brand uit dan ook komt er veel CO2 vrij. Onze apparaten die we thuis hebben stootten ook CO2 uit. Bijna alles wat we doen heeft met CO2 te maken. Wanneer dieren nodig zijn om vlees voor de consument te maken, dan komt er ook CO2 vrij. Daarom wordt er ook geopperd om eens een dag in de week geen vlees te eten. Wanneer er frisdrank wordt gemaakt dan komt bij die productie ook CO2 vrij. CO2 is een gas dat dus vrijkomt in veel productie processen.

Buiten Vandebron zijn er nog meer energieleveranciers die echt duurzame energie bieden

Wanneer we stroom en gas verbruiken komt er dus ook CO2 vrij. Daarom is kiezen voor groene stroom dat echt in Nederland geproduceerd wordt een betere keuze. Als u zou gaan voor 1 jaar groene stroom en CO2 gecompenseerd gas bij Vandebron dan verkleint u  uw CO2 uitstoot. Bereken uw kosten maar eens bij deze energieleverancier. Vandebron is recentelijk overgenomen door energiereus Essent. Wilt u weten welke energieleverancier nog meer echt groene stroom leveren? Dan kunt u dat aangeven in de energievergelijker van EnergieVergelijking.nl.

Wij tonen u dan welke energieleveranciers echt duurzame energie dat van eigen bodem komt leveren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo