100% windenergie uit Nederland van Greenchoice 1 jaar €101 p/mnd*

beste energieleverancier

Op zoek naar een goedkope groene stroom aanbieding? Bekijk dan de aanbieding van Greenchoice waarbij u gegarandeerd 100% Nederlandse windenergie krijgt geleverd. Gebaseerd op een gemiddeld stroomverbruik van 2500 kWh en 1100 m3 gas betaalt u bij Greenchoice €101,95 per maand. Dit is inclusief overheidsheffingen.

100% groen is gewoon doen

Het groene gas dat Greenchoice levert is 100% bosgecompenseerd gas. Leg uw tarieven voor 12 maanden vast om het jaar daarop weer te kunnen profiteren van een andere goedkope energie aanbieding. In juli 2015 is Greenchoice als beste uit de test gekomen uit een onderzoek van de Consumentenbond. Service, klantgerichtheid en duurzaamheid zijn daarbij onderzocht. U kunt zelf uw bron kiezen plus de looptijd en het enige wat u hoeft te doen is te klikken op aanmelden. Greenchoice zegt vervolgens uw huidige energieleverancier voor u op.

Nog meer groene energie vergelijken?

Greenchoice is uiteraard niet de enige groene energieleverancier dus bent u benieuwd naar andere duurzame energieleveranciers? Start dan met groene energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl en vindt bij ons de goedkoopste groene energie binnen 1 minuut.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken