150 euro korting bij een EnergieDirect.nl energiecontract ontvangen?

150 euro korting bij een EnergieDirect.nl energiecontractWilt u graag 150 euro korting bij een EnergieDirect.nl energiecontract ontvangen? Dan kunt u nu direct online profiteren van deze energiedeal. Met behulp van onze energievergelijker berekent u eenvoudig en snel of deze aanbieder bij u past. Zorg ervoor dat u uw jaarverbruik en woonadres invoert voor een goede berekening. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuten en daarmee kunt u al gauw enkele honderden euro’s op jaarbasis besparen. Wacht daarom niet langer en stap vandaag nog over.

Over EnergieDirect.nl

EnergieDirect.nl is een energieleverancier die het graag simpel houdt. Men verzorgt simpelweg groene stroom en gas zonder poespas. Zij geloven dat de levering van energie voordeliger kan en daar is men dus ook volop op gericht. De energieleverancier heeft een aantal handige apps waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u de Regelneef app downloaden voor uw energiezaken, maar ook kunt u de Tankey app downloaden voor het tanken van brandstof.

Eenjarig energiecontract

Wilt u graag 150 euro korting bij een EnergieDirect.nl energiecontract ontvangen? Dan kiest u voor een eenjarig energiecontract. Na een jaar kunt u dus ook weer gemakkelijk overstappen naar een aanbieder. U hoeft daarmee maar slechts twaalf maanden klant te blijven om te kunnen profiteren van het kortingsbedrag. Het kortingsbedrag ontvangt u terug op uw jaarafrekening.

Vaste energietarieven

Als u kiest voor dit energiecontract, profiteert u tijdens de looptijd van het contract standaard van vaste energietarieven. Dat betekent dat de energietarieven dus niet zullen wijzigen gedurende de looptijd. Daarmee komt u ook niet voor onnodige verrassingen te staan, want u weet namelijk precies welk bedrag u betaalt per kWh stroom en per m3 gas. Uiteraard heeft u na een jaar wel weer de mogelijkheid om over te stappen. Dan worden de energietarieven ook omgezet naar variabele energietarieven. Overstappen is dan weer interessant, omdat u dan ook weer kunt profiteren van een nieuwe welkomstkorting bij een andere energieleverancier.

Gratis overstapservice

Wilt u graag 150 euro korting bij een EnergieDirect.nl energiecontract ontvangen? Dan kunt u genieten van de gratis overstapservice energie. Dat werkt erg eenvoudig: u raadpleegt onze energievergelijker en voert uw gegevens in. Als u het geschikte contract heeft gevonden, klikt u op de oranje knop ‘aanvragen’. U hoeft nu alleen nog maar uw gegevens in te voeren en de rest wordt voor u geregeld. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen opzegbrief energieleverancier te schrijven, omdat uw nieuwe energiemaatschappij het oude contract namelijk opzegt.

14 dagen bedenktermijn

Standaard heeft u nog 14 dagen bedenktermijn als u de overstap. De bedenktermijn gaat in zodra u de bevestiging heeft ontvangen van uw nieuwe energieleverancier. Mocht de deal toch niet zo goed bij u passen, dan kunt u uw energiecontract simpelweg annuleren. Daar zitten geen kosten aan verbonden. Een annulering kunt u doorgeven via de officiële website van de energieleverancier. Dit kunt u niet doen via onze website.

Goed om te weten

Wilt u graag 150 euro korting bij een EnergieDirect.nl energiecontract ontvangen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Voor het gemak zetten wij deze zaken graag voor u op een rij:

  • U ontvangt het kortingsbedrag op uw eerste jaarafrekening;
  • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd. Na uw contractperiode worden de energietarieven omgezet naar variabele energietarieven;
  • U dient minimaal een jaar lang klant te blijven als u wilt profiteren van deze energiedeal;
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen helaas niet profiteren van deze actie;
  • Zorg ervoor dat u alle voorwaarden eveneens doorleest als u uw contractbevestiging ontvangen heeft. Hier staan ook belangrijke zaken op als de energietarieven.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Er zijn meer dan 40 energieleveranciers in Nederland. Het is dan ook erg fijn om verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Daarom kunt u ook onze andere energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u niet alleen kiezen voor cashback energie, maar ook voor energie met welkomstcadeau. Er zijn namelijk ook verscheidene energiemaatschappijen die bijvoorbeeld cadeaubonnen of zelfs frituurpannen weggeven bij een energiecontract. Daarmee is de keuze enorm en goed vergelijken is dan ook erg belangrijk.

Onafhankelijk energie vergelijken

Via Power.nl kunt u op elk moment van de dag onafhankelijk energie vergelijken. Via onze website heeft u keuze uit talloze deals van de meest uiteenlopende energiebedrijven. Zo kunt u kiezen voor de traditionele vier, groene energiemaatschappijen of de budgetmaatschappijen. Het is dus raadzaam om alles goed met elkaar te vergelijken en daarvoor bent u op Power.nl aan het juiste adres.

Maak direct een energievergelijking

Wilt u graag energieleveranciers vergelijken en besparen op uw energierekening? Raadpleeg ons vergelijkingssysteem voor de beste deal. Voer uw woonadres en energieverbruik in en bereken direct welke aanbieder het voordeligste is. De aanbieder met de laagste energiekosten staat bovenaan. Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier is op die manier ook erg eenvoudig. 150 euro korting bij een EnergieDirect.nl energiecontract ontvangen of toch kiezen voor een andere deal? Vergelijk zelf en bespaar!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo