200 euro bol.com cadeaukaart bij Essent contract ontvangen?

bol logoBent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier en wilt u ook wel graag shoppen bij bol.com? Dan kunt u nu een 200 euro bol.com cadeaukaart ontvangen bij een Essent contract. Op die manier kunt u uw welkomstcadeau besteden aan iets wat u zelf echt leuk vindt. De grote webshop heeft een ontzettend ruim assortiment met talloze leuke producten. Raadpleeg onze energievergelijker om te bekijken of deze deal iets voor u is.

Energie-actie: 200 euro bol.com cadeaukaart

Een 200 euro bol.com cadeaukaart is natuurlijk altijd leuk om te ontvangen. Deze ontvangt u nu gratis bij een driejarig Essent energiecontract. Als klant profiteert u van de volgende voordelen, indien u besluit voor deze energiedeal te kiezen:

 • Groene windstroom;
 • Vaste leveringstarieven gedurende dit driejarige energiecontract;
 • Gegarandeerd geen prijsstijgingen op stroom en gas gedurende de looptijd van het contract;
 • U ontvangt de 200 euro bol.com cadeaukaart in huis, binnen negen weken nadat Essent is gestart met het leveren van energie;
 • 14 dagen bedenktijd bij dit contract. Bedenkt u zich? Geen probleem, want u kunt uw contract nog gratis annuleren.

Over de 200 euro bol.com cadeaukaart

Bol.com is een grote webshop die beschikt over een zeer ruim assortiment. Zo heeft het bedrijf niet alleen een eigen assortiment, maar ook kunnen talloze kleinere webshops hun assortiment kwijt op de website. Met behulp van een 200 euro bol.com cadeaukaart kunt u talloze leuke producten uitkiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld eindelijk uw nieuwe scheerapparaat kopen, maar ook kunt u bijvoorbeeld een Airfryer bestellen. Dat zijn slechts maar voorbeelden, want de webshop heeft namelijk meer dan 15.000.000 artikelen! De keuze is enorm dus.

Hoe kan ik overstappen naar Essent?

Overstappen naar Essent en profiteren van deze 200 euro bol.com cadeaukaart is erg eenvoudig. U kunt namelijk simpelweg energie vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Het is hierbij echter belangrijk dat u uw gegevens invoert. Indien u kiest voor de 200 euro bol.com cadeaukaart, wordt u doorgestuurd naar de website van Essent. Hier vraagt de energieleverancier om uw gegevens. Zo dient u onder andere uw postcode + huisnummer, aantal bewoners, soort meter en verbruik in te voeren. Indien u zelf stroom opwekt, kunt u dit ook aangeven.

Verder wordt er nog gevraagd om uw persoonlijke gegevens. Dit betreffen onder andere uw woonadres, leveringsadres en uw bankgegevens. Indien u wilt profiteren van deze energiedeal, betaalt u uw termijnbedrag middels automatische incasso.

Zodra u uw aanmelding heeft verstuurd, geniet u altijd nog van 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich binnen deze periode? Dan kunt u uw energiecontract altijd nog annuleren. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van deze 200 euro bol.com cadeaukaart bij een Essent contract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Als u uw gegevens heeft ingevoerd, zult u alle voorwaarden per mail ontvangen van Essent. Voor het gemak sommen wij enkele belangrijke punten alvast op:

 • U kunt de 200 euro bol.com cadeaukaart alleen ontvangen indien u zowel stroom als gas afneemt. Heeft u een woning met stadsverwarming en heeft u dus alleen een stroomleverancier nodig? Dan kunt u niet profiteren van deze energiedeal;
 • Dit betreft een welkomstactie voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen dus niet profiteren van deze energiedeal. Bestaande klanten kunnen, met behulp van onze energievergelijker, wel kiezen voor een andere deal;
 • Deze actie geldt alleen bij een driejarig Groene Stroom & Gas Zeker energiecontract;
 • De 200 euro bol.com cadeaukaart ontvangt u binnen negen weken, nadat Essent is gestart met het leveren van zowel stroom en gas. Mogelijk heeft u dus al tweemaal een termijnbedrag betaalt voordat u de cadeaubon ontvangt;
 • Indien u uw driejarige contract niet uitzit, kan het zijn dat Essent een gedeelte van het bedrag van de cadeaukaart terugvordert. Aangeraden wordt dus ook om de contractperiode wel uit te zitten, ook om eventuele boetes te voorkomen;
 • Controleer alle actievoorwaarden eveneens op de website van Essent.

Zo kunt u overstappen

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u energieleveranciers vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Het is altijd raadzaam om alle energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Op die manier kunt u namelijk berekenen welke aanbieder echt het voordeligste is. Mogelijk is dat deze energiedeal, maar het kan natuurlijk ook een andere aanbieder zijn. De goedkoopste energieleverancier, op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik, staat altijd bovenaan. Wacht daarom niet langer en stap ook over van energieleverancier.

PS: kiest u liever voor een cashback actie? Bekijk andere energie aanbiedingen en profiteer van cashback energie.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo