210 euro korting bij een driejarig Pure Energie energiecontract

210 euro korting bij een driejarig Pure Energie energiecontractBent u op zoek naar een groene energieleverancier? Dan is Pure Energie een uitstekende keuze voor u. Bij een driejarig Pure energiecontract ontvangt u nu maar liefst 210 euro korting en dat is natuurlijk bijzonder veel geld. Overstappen is een fluitje van een cent en u bent verzekerd van vaste energietarieven voor de periode van drie jaar.

Groene energie via Pure Energie

Pure Energie levert uitsluitend groene energie. Het bedrijf levert niet alleen groene stroom, maar ook CO2-gecompenseerd gas. Daarmee kiest u altijd voor écht groen. Uit het stroometiket van de energieleverancier blijkt dat de energie voor 99 procent uit wind is opgewekt en voor 1 procent uit zon.

Natuurlijk is duurzaamheid een reden waarom u voor deze energieleverancier kunt kiezen. Echter is de 210 euro korting bij een driejarig Pure Energiecontract natuurlijk ook wel erg aantrekkelijk. Dit bedrag ontvangt u terug als korting op uw energierekening. Zo profiteert u niet alleen van groene stroom, maar ook krijgt u een prima kortingsbedrag.

Drie jaar lang vaste tarieven

Kiest u voor een driejarig Pure Energie energiecontract? Dan hoeft u er niet bang voor te zijn dat de energietarieven wijzigen. Deze blijven namelijk, gedurende de looptijd, gelijk. Zodra uw driejarig Pure Energie energiecontract is afgelopen, veranderen de energietarieven naar variabele tarieven. Vanaf dit moment heeft u echter ook weer de mogelijkheid om over te stappen van energieleverancier. Uiteraard kunt u onze website dan nogmaals raadplegen en wederom vergelijken en overstappen.

Waarom kiezen voor deze energiedeal?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou kunnen kiezen voor deze scherpe energiedeal. In eerste instantie is dit natuurlijk de 210 euro korting die u ontvangt bij dit driejarig Pure Energie energiecontract. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen waar u van profiteert, namelijk:

  • Vaste leveringstarieven voor een periode van drie jaar;
  • Groene stroom en CO2-gecompenseerd gas van Nederlandse bodem;
  • Geen prijsstijgingen voor een periode van drie jaar;
  • Geen verrassingen achteraf;
  • Standaard 14 dagen bedenktijd.

Dit betreft een cashback actie. U krijgt dus simpelweg geld terug van uw energieleverancier in de vorm van een korting. Kiest u daarentegen liever voor energie met welkomstcadeau? Dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U kunt dan onder andere kiezen voor een weekendje weg, elektronica of een ander leuk cadeau.

Houd rekening met het volgende

Als u wilt profiteren van 210 euro korting bij een driejarig Pure Energie energiecontract, is het natuurlijk altijd belangrijk dat u rekening houdt met de voorwaarden van de energieleverancier. Voor het gemak hebben wij de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet:

  • U dient uw termijnbedrag te voldoen per automatische incasso. Indien u wilt profiteren van 210 euro korting bij een driejarig Pure Energie energiecontract, is dat een harde voorwaarde;
  • Alleen nieuwe klanten kunnen profiteren van deze deal. Het betreft namelijk een welkomstkorting én dat is niet ‘geschikt’ voor bestaande klanten;
  • Loop uw huidige contract altijd nog even na. Indien uw contract binnen twee maanden afloopt, heeft u de mogelijkheid om de overstap te maken. Is uw contract inmiddels al verlopen? Ook dan kunt u direct overstappen;
  • Lees voor het gemak alle voorwaarden ook nog even door op de website van Pure Energie.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen van energieleverancier is bijzonder eenvoudig. Daarvoor kunt u simpelweg energie vergelijken. Het is belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis van deze gegevens berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier 2019 bovenaan. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuutjes, dus pak uw voordeel vandaag nog.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo