Oxxio gaat de telecommarkt op. Het bedrijf bood tot dusver alleen energie aan, maar gaat zich nu ook richten op internet, televisie en telefonie. Het bedrijf gaat onder andere alles in 1 pakketten aanbieden. Daarmee wil het bedrijf zich meer als dienstverlener profileren en is het de derde partij in korte tijd die deze markt betreedt. Eerder besloten de NLE en Delta ook al de telecommarkt te betreden. Ook zij zijn van oorsprong energieleveranciers.

Nieuwe diensten
Oxxio wil zich meer profileren als dienstverlener. De dienstverlening uitbreiden is volgens een woordvoeder een logisch gevolg. Met de lancering van internet, tv en bellen maakt het bedrijf een eerste stap. Daarmee sluit Oxxio dus niet uit dat er op termijn nog andere diensten bijkomen.

Het bedrijf wil echter ook niet vertellen wat de vervolgstappen zijn. Tevens is het nog onbekend wat de dochteronderneming van Eneco gaat vragen voor haar alles in 1 pakketten. Wel is al duidelijk dat zij willen concurreren op prijs. Het zullen dus geen dure alles in 1 pakketten worden. In het logo van Oxxio staat ook ‘Superslim. Supervoordelig’. Dat wil men met deze nieuwe dienst dan ook aanhouden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo