350 euro korting op zonnepanelen bij driejarig Nuon energiecontract

350 euro korting op zonnepanelen bij driejarig Nuon energiecontractBent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier en wilt u uw woning ook graag verduurzamen? Dan kunt u nu 350 euro korting op zonnepanelen krijgen indien u kiest voor een driejarig Nuon energiecontract. Controleer of deze deal geschikt voor u is met behulp van onze energievergelijker. Op basis van uw woonadres en verbruik kunt u gemakkelijk berekenen welke aanbieder het voordeligste is. Dit betreft een driejarig energiecontract, maar er zijn ook diverse andere contractperiodes beschikbaar. Raadpleeg daarvoor ons overzicht.

Controleer of uw dak geschikt is

Als u graag wilt profiteren van deze energiedeal, is het van groot belang dat uw dak hiervoor geschikt is. In de meeste gevallen is dit gelukkig wel zo. Zonnepanelen houden in ieder geval niet van schaduw, dus het is belangrijk om na te gaan welk gedeelte van het dak zich vaak in de schaduw bevindt. U kunt de zonnepanelen bij voorkeur aan het zuiden plaatsen, omdat hier de meeste zonuren zijn. Laat u eventueel adviseren door een expert om te kijken of dit mogelijk is. Indien dat het geval is, kunt u nu 350 euro korting op zonnepanelen ontvangen indien u kiest voor een driejarig Nuon energiecontract.

Uit welke pakketten kan ik kiezen?

Er zijn verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen: Premium Power, Excellent Power of High Power. Als u uw energiecontract via de website van Nuon afsluit, kunt u gemakkelijk aangeven wat uw voorkeur heeft. Uiteraard vindt u hier ook een uitgebreide omschrijving van de verschillende mogelijkheden. In het geval van vragen kunt u uiteraard terecht bij de klantenservice van Nuon.

Voordelen van deze energiedeal

350 euro korting op zonnepanelen ontvangen bij een driejarig Nuon energiecontract is natuurlijk al erg fijn. Echter geniet u nog van andere voordelen als u kiest voor deze energiedeal. De belangrijkste voordelen zijn namelijk als volgt:

  • Standaard krijgt u 10 of 25 jaar productgarantie;
  • De levensduur van de zonnepanelen bedraagt circa 25 jaar;
  • Uiteraard worden alle benodigde materialen, inclusief installatie, meegeleverd. Ook een technische inspectie volgt bij deze energiedeal;
  • Mocht u meer of minder zonnepanelen nodig zijn, dan kunt u dit overleggen met de adviseur. Zo kiest u altijd voor een pakket dat bij u past.

Goed om te weten

Als u 350 euro korting op zonnepanelen ontvangen wilt, is het natuurlijk belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden van de energieleverancier. Voor het gemak zetten wij deze voor u op een rij:

  • De periode van het jaarbedrag in het prijsoverzicht kan verschillen met uw jaarafrekening. Dat is belangrijk om te weten als u een energievergelijking maakt;
  • Indien u kiest voor deze energiedeal, bent u verplicht om te betalen middels automatische incasso. Een andere betaalmethode is wel mogelijk, maar dan kunt u geen 350 euro korting op zonnepanelen ontvangen;
  • Bij dit energiecontract geniet u van vaste leveringstarieven, wat inhoudt dat deze gedurende de looptijd van het contract niet wijzigt. Echter kunnen heffingen van de overheid en netbeheerkosten wel wijzigen gedurende de looptijd van het contract. Immers heeft Nuon daar geen invloed op;
  • Indien u nog een lopend contract heeft, en deze binnen twee maanden afloopt, zal Nuon nog twee maanden wachten met de overstap. Daarmee voorkomt u een eventuele overstapboete;
  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Dat houdt dus in dat bestaande klanten van Nuon niet kunnen profiteren van deze energiedeal;
  • Dit betreft een driejarig energiecontract. Kiest u liever voor een korter contract? Dan kunt u uiteraard hier energie vergelijken voor andere scherpe deals.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Nuon heeft verscheidene andere energie aanbiedingen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar ook kunt u kiezen voor cashback energie. Uiteraard zijn er ook andere energieleveranciers die leuke acties bieden. U kunt dit dus allemaal gemakkelijk vergelijken in ons handige vergelijkingssysteem. Op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik kiest u altijd voor een deal die bij u past.

Energie vergelijken?

Wilt u graag alle energieleveranciers vergelijken? Raadpleeg dan onze handige overzicht. Het is hierbij erg belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis van deze data berekent u gemakkelijk en snel welke aanbieder het voordeligste is. Wellicht kunt u 350 euro korting op zonnepanelen ontvangen bij een driejarig Nuon energiecontract, maar misschien is er ook een andere deal die beter bij u past. Goed vergelijken is daarom erg belangrijk. Uiteraard vergelijkt u via onze website onafhankelijk en zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zetten de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo