Aandeel Amerikaanse windenergie 35% in 2050

obama

De regering van Obama heeft hogere doelstellingen gesteld voor windenergie. De bedoeling is om in 2050 voor 35% aan windenergie geïnstalleerd te hebben.

Windenergie word alleen maar goedkoper de komende 20 jaar

Momenteel bedraagt het aandeel in windenergie in Amerika 4.5%, dit aandeel zal naar verwachting in 2020 10% bedragen. Windenergie zal éen van Amerika’s beste keuzes zijn waar het een goedkope vorm van duurzame energie betreft. De techniek in windenergie is verbeterd waardoor het betrouwbaarder en goedkoper word.

Aandeel stijgt tot en 35%

Voor het milieu en de economische voordelen zal deze groei in windenergie alleen maar beter worden. Het aantal banen zal toenemen, men ziet de energierekening goedkoper worden en belangrijkst: het gebruik van fossiele brandstoffen zal daarmee afnemen. Volgens het kostenplaatje van de Amerikaanse regering zal het aandeel in windenergie per 10 jaar met ongeveer 10% stijgen.

Aantal banen neemt toe met meer dan de helft

Tegen 2030 zal het aantal banen zijn verveelvoudigd tot 230.000, en in 2050 ruim 600.000 plus het feit dat er meer dan 100 miljoen huishoudens kunnen worden voorzien in hun energiebehoefte.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken