Acer Nitro VG240Y - Gaming Monitor (75Hz)

Acer Nitro VG240Y – Gaming Monitor (75Hz)

159.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500649715197 Categorie:

Beschrijving

Meer voor gamers!
De Acer Nitro VG240Y gaming monitor is geschikt voor het spelen van games dankzij de snelle reactietijd. Het Full HD scherm biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Het IPS-paneel heeft in vergelijking met een TN-paneel twee grote voordelen: een betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave. Deze 23 inch monitor is met een beelddiagonaal van 58 cm vergelijkbaar met gemiddelde monitor van 24 inch (61 cm). De Acer Nitro VG240Y heeft daarnaast eenstrak design dankzij het ZeroFrame ontwerp. De schermranden zijn nauwelijks te zien.
Dankzij de snelle reactietijd van 1 ms en hoge verversingssnelheid heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen, zoals bij shooters of race games. Daarnaast heeft deze monitor een verversingssnelheid van 75 Hz wat zorgt voor vlotte beelden tijdens het gamen. Je kunt deze monitor alleen kantelen, niet in hoogte verstellen of draaien. Dit model beschikt ook over ingebouwde speakers.
Door het blauw licht filter is het fijner om voor een langere tijd achter de monitor te zitten en heb je minder snel last van geïrriteerde ogen. De monitor beschikt over ingebouwde speakers en een HDMI-aansluiting. Handig voor als je de monitor wilt aansluiten aan je PlayStation of Xbox. Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.
Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Gaming: is geschikt voor het spelen van de meest recente games.
Films en series kijken in Full HD: dankzij de Full HD resolutie kan je films en series in hoge kwaliteit bekijken.
Ook goed te gebruiken voor:
Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Aansluitingen
• HDMI
• VGA
Standaard meegeleverd
• VGA
Goed om te weten
• Deze monitor is niet in hoogte verstelbaar.

Extra informatie

Aanbieder

Brand