Acer Nitro VG270K - 4K Gaming Monitor (60Hz)

Aanbieding!

Acer Nitro VG270K – 4K Gaming Monitor (60Hz)

399.00 321.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500735655898 Categorie:

Beschrijving

Meer voor gamers!
De Acer Nitro VG270K gaming monitor is geschikt voor het spelen van games dankzij de snelle reactietijd. Het 4k beeldscherm is minimaal viermaal scherper dan een Full HD-beeldscherm.
Het IPS-paneel heeft in vergelijking met een TN-paneel twee grote voordelen: een betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave. Deze 27 inch monitor is met een beelddiagonaal van 69 cm een slag groter dan een gemiddelde 24 inch monitor (61 cm). De Acer Nitro VG270K heeft daarnaast een strak design dankzij het ZeroFrame ontwerp. De schermranden zijn nauwelijks te zien.
Je kunt deze monitor alleen kantelen, niet in hoogte verstellen of draaien. Dit model beschikt ook over ingebouwde speakers.
Door Flicker Free technologie en het blauw licht filter is het fijner om voor een langere tijd achter de monitor te zitten en heb je minder snel last van geïrriteerde ogen. De monitor beschikt over ingebouwde speakers en een HDMI-aansluiting. Handig voor als je de monitor wilt aansluiten aan je PlayStation of Xbox. Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.
Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Gaming: is geschikt voor het spelen van de meest recente games.
Films en series kijken: dankzij de 4K resolutie kan je films en series in zeer hoge kwaliteit bekijken.
Ook goed te gebruiken voor:
Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Aansluitingen
• HDMI
• Displayport
Standaard meegeleverd
• Displayport
Goed om te weten
• Deze monitor is niet in hoogte verstelbaar.

Extra informatie

Aanbieder

Brand