Acer Predator XB271Hbmiprz - Gaming Monitor

Acer Predator XB271Hbmiprz – Gaming Monitor

749.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500852114813 Categorie:

Beschrijving

De Acer Predator XB271Hbmiprz Gaming Monitor is jouw ideale partner bij het gamen en is speciaal ontworpen om jouw te ondersteunen bij de meest meeslepende games. De gaming monitor heeft een 27 inch ZeroFrame FHD-beeldscherm, met een beeldscherm verversing snelheid van 144 Hz en met een scherm responstijd van 1 ms. Samen met een opvallend en strak design maakt dit de ideale gaming monitor voor jou.
NVIDIA G-SYNC
De Acer Predator XB271Hbmiprz beschikt ook over NVIDIA G-SYNC, dit synchroniseert het aantal frames dat door jouw GPU worden gerenderd met de vernieuwingsfrequentie van je scherm voor soepel lopende games. Dankzij dit geavanceerde proces heb je geen last meer van haperingen en wordt stotteren tot een minimum beperkt.
Predator EyeProtect
Met de Predator GameView-technologie kun je de donkere omgevingsniveaus aanpassen, nauwkeurige kleuraanpassingen doen en richtpunten instellen voor een dodelijk schot. Sla de aangepaste instellingen op in drie verschillende profielen waar je op elk gewenst moment tussen kunt schakelen.
Predator GameView
Dankzij de speciale technologie tegen flikkeringen, het blauwlichtfilter, ComfyView en de dimtechnologie van Predator EyeProtect heb je minder last van vermoeide ogen tijdens lange gamingsessies.

Extra informatie

Aanbieder

Brand