Adverteren

Door uw bedrijf te vermelden op Power.nl gaat u meer klanten bereiken en meer producten en diensten verkopen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur uw e-mail naar frank@power.nl
Titel: Adverteren [naam van uw bedrijf]
Tekst: Schrijf informatie over uw bedrijf en de producten en/of diensten die u wilt aanbieden.

Product
Aantal artikelen
Totaal
Prijs per artikel
Losse plaatsing 1 € 225  € 225
Pakket 1 10 € 1.250  € 125
Pakket 2 20 € 2.000  € 100
Pakket 3 30 € 2.250  € 75
Pakket 4 60 € 3.000  € 50

 

Door uw bedrijf op Power.nl te promoten benut u verschillende voordelen zoals een hogere positie van uw eigen website in Google, Bing en vele andere zoekmachines. Staat uw website hoog op Google dan zult u meer klanten verwelkomen dan als uw op een lagere positie staat. Uiteraard speelt gebruiksvriendelijkheid en klantvriendelijkheid evenmin een net zo belangrijke rol als het gaat om het benutten van de mogelijkheden. Indien geweest kunnen wij samen met u kijken maar eventuele verbeterpunten.

Wat u in ieder geval kan (laten) doen is een artikel schrijven over uw bedrijf. Schrijf bijvoorbeeld over hoe uw producten en/of diensten een toegevoegde waarde bieden. Op die manier kunnen we beter uw doelgroep helpen. Stuur het artikel op naar frank@power.nl. We kunnen uw artikelen (indien goedgekeurd 👍) publiceren op Power.nl. Uiteraard sturen we (indien gewenst) ook een bericht naar al onze partners zodat zij kunnen meehelpen om uw producten en diensten nog een extra boost te geven die ze niet zullen vergeten.

Op deze manier hebben wij vele websites naar de hoogste posities gebracht en daarmee hen geholpen om beter gevonden te worden in Google en vele andere zoekmachines. Maak er gebruik van zolang het kan! Samen met onze powerpartners helpen wij u de kracht om positieve naamsbekendheid te creëren rondom uw bedrijf, uw producten, uw diensten en uw klanten.

 

 

Power.nl
Logo