AFINTEK BLM-004 - LCD Beamer

AFINTEK BLM-004 – LCD Beamer

89.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500031891413 Categorie:

Beschrijving

Dit is een budget beamer die je kan gebruiken voor simpele projecties. Het is goed om te weten dat je deze beamer vooral in donkere omstandigheden het beste kan gebruiken. In verlichte omstandigheden voldoet de beeldkwaliteit niet om bijvoorbeeld een foto of video te projecteren.
De AFINTEK BLM-002 beamer heeft een goede kwaliteit beeld en door de resolutie van 800×480 pixels is het ook mogelijk om bij grotere schermdiagonalen een scherp beeld te krijgen. Ideaal voor films en gamen!
Let op: deze beamer is minder geschikt voor presentaties met veel kleine text, kies hierbij voor een beamer met hogere resolutie.
De beamer is door het kleine formaat van slechts 200*150*67mm makkelijk mee te nemen en op te zetten. Apparaten zoals USB-sticks en harde schijven kunnen direct op de beamer aangesloten worden om het materiaal af te spelen. Dit kan door gebruik te maken van het ingebouwde mediaspeler van de beamer. Dit alles is te bedienen in een overzichtelijk menu.
Verder is het mogelijk om via HDMI, AV, VGA en SD-kaart apparatuur aan te sluiten. Zo is het mogelijk om beeld af te spelen van vrijwel elk apparaat zoals laptop, computer, smartphone (voor iPhone is een verkoopkabel nodig) en camera.
De beamer beschikt over een lamp welke 800 lumens aan licht projecteert. Hiermee is de beamer te gebruiken in ruimtes die niet helemaal verduisterd kunnen worden (bijvoorbeeld alleen met gordijnen). Als de ruime donkerder is zal het beeld wel helderder weergeven worden.
Ingebouwd is een kleine speaker zodat ook geluid mee afgespeeld kan worden. Mocht dit geluid niet sterk genoeg zijn is het mogelijk om externe boxen aan te sluiten via de 3,5mm audio jack. Deze is daarnaast ook geschikt voor koptelefoons.
Om het beeld goed scherp te krijgen, ook als de beamer schuin staat, is er keystone correctie ingebouwd. Zo wordt voorkomen dat er een trapezevormig beeld ontstaat.
De grootte van het scherm (diagonaal) is afhankelijk van hoe ver de beamer verwijderd is van het projectieoppervlak. De maximale grootte is ca 330 cm diagonaal. Let wel op dat bij deze schermgrootte de pixels duidelijk zichtbaar zijn. Aanbevolen wordt om een schermdiagonaal van ca 150-200cm aan te houden. Hierbij zijn de beelden het duidelijkst zichtbaar. Kijk eens naar onderstaand filmpje voor een idee van het beeld dat deze beamer produceert.

Extra informatie

Aanbieder

Brand