Iedere maand hebben we weer ontzettend veel kosten. We betalen niet alleen voor internet, tv en bellen, maar ook betalen we de huur of de hypotheek, de zorgverzekering, de autoverzekering, de energierekening en alle andere verzekeringen. Gelukkig kun je best nog wel veel besparen. Als je alles in 1 vergelijken gaat, kun je al gauw zo’n 200 euro op jaarbasis besparen. Dat is natuurlijk ontzettend veel geld. Via het onderstaande vergelijkingssysteem kun je kinderlijk eenvoudig verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

Alles in 1 vergelijken

Waarom alles in 1 vergelijken?

Als je alles in 1 vergelijken gaat, kun je simpelweg veel geld besparen. Alles in 1 vergelijken is verstandig als je zowel internet, tv als bellen wilt. In Nederland heb je keuze uit tientallen verschillende aanbieders, dus waar kies je dan voor? Je wilt natuurlijk niet alle websites bij afgaan om zo te zien welke de voordeligste is. Gelukkig hoeft dat ook niet, want je kunt namelijk alles in 1 vergelijken met het vergelijkingssysteem. Op basis van de door jou ingevoerde gegevens staat de goedkoopste provider altijd bovenaan! Zo simpel werkt het.

Besparen is echter niet de enige reden om te vergelijken. Je kunt soms namelijk ook een beter pakket krijgen voor dezelfde prijs. Bij nieuwe providers kun je vaak profiteren van vele gratis extra’s, zoals een hogere internetsnelheid of extra televisiezenders. Ook bieden verscheidene providers interactieve tv aan. Alles in 1 vergelijken is ook die reden erg aantrekkelijk.

Een overzichtelijke factuur

Een ander voordeel van alles in 1 vergelijken is, is dat je alle diensten gemakkelijk op een factuur krijgt. Je krijgt dus niet een losse factuur voor telefonie, een losse factuur voor internet en een losse factuur voor televisie. Dat wordt namelijk allemaal overzichtelijk op een factuur geplaatst. Uiteraard wordt het ook in een keer van je rekening afgetrokken. Dat scheelt natuurlijk weer een aantal transacties.

Bovendien weet je ook precies bij welke aanbieder je moet aankloppen als je problemen hebt met internet, televisie of telefonie. Immers is het altijd dezelfde provider die je kunt bereiken.

De voordelen van alles in 1 vergelijken op een rijtje

Alles in 1 vergelijken is erg verstandig. Als je nog een vaste telefoon wilt, is het vooral erg handig. Daarmee kunnen mensen jou gemakkelijk bereiken. De voordelen van alles in 1 vergelijken zijn als volgt:

 • Fors besparen op je maandelijkse lasten;
 • Een overzichtelijke factuur met alle afgenomen diensten;
 • Snel internet voor een scherpe prijs;
 • Keuze uit talloze providers;
 • Een klantenservice voor telefonie, tv en internet. Je hoeft dus nooit meer te bedenken wie je ook al weer moet contacteren. Het is immers altijd dezelfde provider!

Onafhankelijk alles in 1 vergelijken

Via Power.nl kun je altijd onafhankelijk alles in 1 vergelijken. Alle prijzen en tarieven zijn namelijk onafhankelijk tot stand gekomen. Deze prijzen vind je dus ook terug op de website van de aanbieder. Als je via Power.nl alles in 1 vergelijken gaat, is het abonnement dus nooit duurder. In sommige gevallen is het juist goedkoper, want via Power.nl profiteer je van exclusieve acties en aanbiedingen!

Voer je postcode in

Wil je graag alles in 1 vergelijken? Dan is het in ieder geval belangrijk dat je alvast je postcode invoert. Dat is namelijk erg belangrijk. Niet iedere aanbieder levert namelijk op ieder woonadres. Zo is er altijd maar een kabelaanbieder per regio. Vaak is dit overigens Ziggo. Om te controleren welke aanbieders allemaal leveren op jouw woonadres, is het dus erg belangrijk dat je je postcode invoert. Je postcode wordt alleen gebruikt om te checken waar je woont. Wij slaan deze gevoelige informatie niet op in onze servers. Uiteraard respecteren we jouw privacy.

Alles in 1 vergelijken: de internetsnelheid is belangrijk

Als je alles in 1 vergelijken gaat, is het raadzaam om goed te letten op de internetsnelheid. In feite heb je keuze uit drie verbindingen: ADSL, kabelinternet of glasvezelinternet. Laatstgenoemde werkt bijzonder snel, maar is helaas nog niet overal beschikbaar. Vaak is er maar een kabelaanbieder per regio. Hieronder leggen we voor- en nadelen per internetvariant graag aan je uit.

ADSL

ADSL is een internetverbinding, welke wordt verwerkt over de telefoonlijn. Het downloaden gaat te allen tijde sneller dan het uploaden. Een splitter zorgt ervoor dat de internetlijn en het telefoonsignaal van elkaar gescheiden worden. De snelheden ADSL kunnen oplopen tot zo’n 50 Mb/s. Wil je graag iets sneller internet? Dan kun je ook kiezen voor VDSL. Dat werkt allemaal net iets sneler.

ADSL kent natuurlijk vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het vaak erg voordelig is. Bovendien heb je een bijzonder ruime keuze uit aanbieders. Er is namelijk altijd maar een kabelaanbieder, maar aanbieders van ADSL zijn er meer dan voldoende. Dat geeft je veel keuzemogelijkheden en zodoende kun je dus ook gemakkelijk op zoek naar een scherpe deal. Alles in 1 vergelijken met een ADSL-pakket is dus ook zeker een aanrader als je niet te veel geld wilt uitgeven.

Kabelinternet

Een goed alternatief voor ADSL is kabelinternet. Zoals de naam ook doet vermoeden, wordt dit via een kabel naar het huishouden gestuurd. Als je kiest voor kabelinternet, zal je ook per se televisie moeten afnemen. Dit gaat namelijk over dezelfde lijn. Daarom is alles in 1 vergelijken in dit geval ook erg geschikt. De internetsnelheid kan flink oplopen. De snelheden lopen uiteen tot wel 200 Mb/s. Dat is een flinke snelheid waarmee je snel kunt internetten. Per regio is er altijd maar een kabelaanbieder en daarmee is de keuze wel erg beperkt. Vaak is dit Ziggo.

Glasvezelinternet

Tot slot kun je, als je geluk hebt, ook kiezen voor glasvezelinternet. Dit is helaas nog niet overal beschikbaar, maar het is ieder geval razendsnel internet. Uiteraard betaal je hier ook iets meer voor, maar het grote voordeel is dat je net zo snel kunt downloaden als uploaden. Deze internetsnelheid wordt aangeraden voor grotere huishoudens, waarbij veel apparaten zijn verbonden op Wi-Fi. Denk hierbij aan een zoon die graag op zijn PlayStation speelt, een dochter die graag Netflix kijkt, een vader die graag downloadt en een moeder die graag met haar smartphone speelt. Om zo maar wat voorbeelden te noemen!

Hoe kies ik voor de juiste snelheid?

Als je alles in 1 vergelijken gaat, is het natuurlijk fijn dat je weet welke internetvormen er allemaal zijn. Je weet dus al veel over de snelheid, aan de hand van het bovenstaande verhaal. Echter is het nu nog handig om te weten wat echt bij jouw gezinssituatie past. Wat heb je nu precies voor snelheid nodig? Je wilt natuurlijk niet te veel betalen! Daarom hebben wij dit onderstaande overzicht gemaakt:

 • 20 Mb/s: Geschikt voor eenpersoonshuishoudens. Je kunt prima mailen, internetten en video’s bekijken op YouTube.
 • 40 Mb/s: Geschikt voor huishoudens met twee tot drie personen. Je kunt HD-video’s streamen, online gamen en snel internetten.
 • 100 Mb/s: Geschikt voor de grotere huishouden met circa vier personen. Je kunt allemaal tegelijkertijd gebruikmaken van het internet, je kunt voldoende apparatuur aansluiten op Wi-Fi en dat zal, beloofd, geen problemen opleveren.
 • 150 Mb/s: Geschikt voor grotere gezinnen met circa vijf personen. Ook in dit geval kun je gemakkelijk internetten, gamen en downloaden.
 • 300 Mb/s: Deze internetsnelheid is extreem hoog en geschikt voor eenieder die bijzonder veel downloadt en veel apparatuur nodig heeft. Dit werkt natuurlijk perfect en bijzonder snel.

Soms verbruik je meer Mb/s dan je denkt

Wellicht zal je bij jezelf denken: zoveel internet gebruik ik denk ik helemaal niet. Toch heb je dit soms zelf niet door. Er zijn steeds meer apparaten die aangesloten worden op Wi-Fi. We krijgen ook steeds meer slimme apparatuur in huis dat allemaal is verbonden met Wi-Fi. Denk hierbij aan de slimme thermostaat, slimme lampen of je slimme koffiezetapparaat.

Bovendien gebruik je Wi-Fi ook vaker op je smartphone dan je denkt. Zo worden de apps vaak ge-update als je op Wi-Fi zit en bovendien maakt je smartphone mogelijk back-ups met clouddiensten, zoals iCloud, Google Drive, Google Foto’s of Dropbox.

Televisieliefhebbers opgelet

De televisie: wat een heerlijk apparaat is dat toch. Je kunt lekker op je dooie gemak naar wat leuks kijken op de buis. Er is natuurlijk een bijzonder groot aanbod aan televisiezenders. Echter is wel belangrijk om te kijken wat echt bij jou past. Heb je nog wel zoveel zenders nodig? Of kijk jij tegenwoordig liever naar Netflix of Videoland? Dat zijn absoluut punten waar je rekening mee moet houden.

Als je alles in 1 vergelijken gaat, heb je keuze uit verschillende televisieopties. Zo kun je onder andere kiezen voor het opnemen-pakket, uitzending gemist of kun je kiezen voor een abonnement met meerdere televisies. Houd er echter wel rekening mee dat je sommige features al hebt op je smart tv. Dan is het natuurlijk zonde om dat dubbel af te nemen.

Hoeveel belminuten heb je nodig?

Ben jij nog iemand die graag belt met de vaste lijn? Als je alles in 1 vergelijken gaat, kun je ook kiezen voor een bepaald aantal belminuten. Vaak is het helemaal niet zo duur om onbeperkt bellen in het pakket te nemen. Dan kun je eindeloos blijven bellen met je vrienden! Ook hiervoor zijn overigens alternatieven, zoals Skype en Facetime. Uiteraard laten we die keuze graag aan jou over.

Voorkeur voor een bepaalde provider?

Als je alles in 1 vergelijken gaat, kan het soms ook raadzaam zijn om te kiezen voor een bepaalde provider. Verscheidene providers bieden namelijk leuke acties aan. Zo krijg je bijvoorbeeld dubbele data bij veel aanbieders, als je een abonnement hebt voor je smartphone én een abonnement voor thuis hebt. VodafoneZiggo, Telfort, T-Mobile en KPN bieden deze opties aan. Hieronder volgen de verschillende voordelen per provider, zodra je je smartphone abonnement koppelt aan je thuisabonnement.

VodafoneZiggo

Vodafone en Ziggo hebben de handen ineengeslagen. De twee bedrijven hebben het vooral erg simpel gehouden. Samen heten zij VodafoneZiggo. Als je een internetpakket van minimaal 30Mb/s neemt, inclusief een televisieabonnement, en dat weer combineert met een Vodafone-abonnement kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Gratis dubbele data op ieder smartphone-abonnement die Vodafone heeft in jouw huishouden;
 • Gratis veilig onlinepakket voor maximaal 20 verschillende apparaten;
 • Keuze uit een gratie extra televisiepakket, welke je iedere maand weer kunt wijzigen. Je hebt keuze uit Sport, Kids of Films&Series;
 • Vijf euro korting op je smartphone-abonnement.

Telfort

Ook Telfort heeft een leuke actie. Dit noemt men de CombiVoordeel en je kunt genieten van de volgende voordelen:

 • Dubbele internetdata, dubbele belminuten en dubbele sms’jes;
 • Telfort Veilig (een computerbeveiligingspakket);
 • Gratis HBO-pakket;
 • Gratis opnemenpakket;
 • Kids-entertainmentpakket;
 • Vijf euro op je thuisfactuur.

T-Mobile

T-Mobile biedt ook een combinatiepakket aan. Heb je een smartphone-abonnement bij Telfort? Dan kun je deze combineren met je thuisabonnement. Je geniet van deze voordelen:

 • 2,50 euro korting op ieder smartphone-abonnement in huis;
 • Geen aansluitkosten;
 • Gratis Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet voor slechts vijf euro per maand.

KPN Compleet

Heb je een smartphone-abonnement van KPN? En wil je dit graag combineren met een internetpakket voor thuis? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Vijf euro korting op je smartphone-abonnement;
 • Een extra televisiepakket in huis;
 • Gratis dubbele data op je smartphone;
 • Gratis onderling bellen met andere ‘KPN’ers’;
 • MB’s delen met je huisgenoten.

Door te combineren kun je ook flink besparen

Als je alles in 1 vergelijken gaat, kan het dus ook lonen om te combineren. Dubbele data op je smartphone is wel zo lekker. Ook is vijf euro korting op ieder smartphone-abonnement in huis natuurlijk ook wel erg aantrekkelijk. Gelukkig is het nu mogelijk, zolang je maar de goede combinaties maakt. Houd daar dus zoveel mogelijk rekening mee als je alles in 1 vergelijken gaat.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

alles in 1 vergelijken

Hoe kan ik alles in 1 vergelijken en overstappen?

Alles in 1 vergelijken en overstappen is erg eenvoudig. Zoals gezegd kun je je postcode invoeren in ons vergelijkingssysteem. Vervolgens kun je eventueel gebruikmaken van de verschillende filters. Hier kun je aangeven wat je voorkeuren zijn. Op basis daarvan wordt de goedkoopste provider bovenaan getoond. Als je wilt overstappen, klik je simpelweg op de oranje knop ‘bekijken’. Vervolgens word je doorverwezen naar de website van de aanbieder. Hier kun je je contract afsluiten. Zo simpel werkt het.

Bedenktermijn van 14 dagen

Wil je graag alles in 1 vergelijken? Dan kun je dat altijd met een gerust hart doen. Als je toch nog spijt hebt van je aanvraag, kun je dit namelijk kosteloos annuleren in de aankomende 14 dagen. Dit noemt men ook wel de wettelijke bedenktermijn. Heb je een aanvraag ingediend en wil je toch nog graag annuleren? Dan kun je contact opnemen met je nieuwe provider.

De handige overstapservice

De meeste providers bieden een handige overstapservice aan. Dat houdt in dat je je oude abonnement dus ook niet hoeft op te zeggen. Je nieuwe aanbieder doet dit namelijk voor jou. Er zijn een aantal aanbieders die deze service aanbieden: KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, T-Mobile, XS4ALL en Ziggo. Heb je een andere provider? Dan zal je je oude abonnement dus nog wel even moeten opzeggen. Gelukkig zijn daar standaardbrieven voor. Dat is dus een fluitje van een cent.

Waarom alles in 1 vergelijken via Power.nl?

Alles in 1 vergelijken via Power.nl kent meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen zijn als volgt:

 • Onafhankelijk en objectief;
 • Scherpe prijzen;
 • Alle providers op een rij;
 • Onze klantenservice zit voor je klaar, indien je vragen hebt!

Vragen over alles in 1 vergelijken?

Wil je graag alles in 1 vergelijken, maar heb je nog een brandende vraag? Dan kan dat natuurlijk voorkomen. Uiteraard zit onze klantenservice op werkdagen voor je klaar. Stuur ons daarom gerust een bericht via het contactformulier! We proberen zo snel mogelijk te reageren.