AOC 27B2H - Full HD IPS Monitor - 27''

AOC 27B2H – Full HD IPS Monitor – 27 inch

149.05

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500212291667 Categorieën: ,

Beschrijving

De 27B2H van AOC is voorzien van een 27″, Full HD IPS-scherm met levensechte kleuren. VGA- en HDMI-aansluitingen bieden flexibiliteit voor bronapparatuur, of het nu een PC, console, DVD-speler, streaming sticks of iets anders betreft. De 27B2H is een geweldige optie voor het positioneren van meerdere monitoren, dankzij het VESA-montagesysteem, het exquise aan drie zijden randloze design en de brede kijkhoeken. Bovendien is het voorzien van LowBlue- en FlickerFree-technologieën.
Kaderloos ontwerp Kaderloze ontwerpen zien er niet alleen modern en aantrekkelijk uit, maar zij bieden ook mogelijkheden voor naadloze opstellingen van meerdere monitors. Je cursor/vensters zullen niet meer verdwijnen in de donkere afgrond van randen, wanneer vele displays zij aan zij worden geplaatst.
IPS-paneel Of je nu foto’s, video’s, een lay-out van een tijdschrift in InDesign bekijkt, of je favoriete spel speelt – wij willen dat jouw materiaal er uitstekend uitziet uit welke hoek u er ook naar kijkt. Daarom wordt deze display geleverd met een geavanceerd IPS-paneel, dat briljante kleuren produceert en brede beeldhoeken biedt. Op deze wijze zien beelden er uitstekend en nauwkeurig uit, ongeacht uit welke hoek jij of jouw vrienden en de mensen met wie je werkt en die naast je zitten of staan, naar het scherm kijken.
Low Blue Light-stand Blauw licht met een korte golflengte kan uw ogen beschadigen. AOC Lowblue Light-technologie blokkeert schadelijk blauw licht, zonder dat de display-kleur verandert. Er wordt wel vaker geprobeerd het blauwe licht te beperken, maar hiervoor worden filters gebruikt of zijn instellingen nodig die vale/geelachtige beelden geven.
Standaard meegeleverd:VGA kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand