AOC Gaming C32G1 - Full HD Curved Monitor (144 Hz)

AOC Gaming C32G1 – Full HD Curved Gaming Monitor – 144hz – 32 inch

249.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500621767258 Categorieën: ,

Beschrijving

Onze specialist adviseert deze monitor voor:
✔ Gaming: dankzij de snelle reactietijd en hoge beeldverversingssnelheid is deze monitor een uitstekende keuze voor veeleisende gamers.
✔ Dagelijks gebruik: deze monitor is ook geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Deze monitor wordt niet aanbevolen voor:
✖ Grafische vormgeving: hiervoor wordt een monitor met minimaal een WQHD-resolutie (2560 x 1440) aanbevolen.
De AOC C32G1 Curved Gaming Monitor is geschikt voor hardcore gamers dankzij de hogere verversingssnelheid en snelle reactietijd. Het Full HD scherm biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Een 31,5 inch monitor heeft een beelddiagonaal van 78 cm, vergelijkbaar qua grootte met een kleine tv. Het VA-paneel zorgt voor extra diepe zwartweergave doordat het scherm geen achtergrondverlichting nodig heeft om zwartwaarden te tonen. Een ander voordeel van het VA-paneel is dat het contrast hoger ligt ten opzichte van TN-panelen, waardoor kleuren levendiger overkomen. Dankzij de snelle reactietijd van 1 ms en hoge verversingssnelheid heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen zoals bij shooters of race games. Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.
*Deze monitor is kantelbaar en draaibaar, maar niet in hoogte verstelbaar. Daarnaast ondersteunt deze monitor vesa mount 100×100.
Aansluitingen:
• HDMIv• VGA
• DisplayPort
• Koptelefoon aansluiting
Standaard meegeleverd:
• HDMI-kabel (1.8m)
• DisplayPort-kabel (1.8m)
• Voedingskabel (1.8m)

Extra informatie

Aanbieder

Brand