AOC Q27G2U - QHD VA Gaming Monitor - 144hz - 27 Inch

AOC Q27G2U – QHD Gaming Monitor – 27 Inch – 144hz

279.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500066460274 Categorieën: ,

Beschrijving

Als je een flinke grafische kaart hebt en het maximale uit je gameplay wil halen, is de AOC Q27G2U jouw gaming monitor! Gamen doe je met de Q27G2U in QHD-resolutie, waardoor je op het groot 27 inch VA-paneel details nog steeds haarscherp ziet. Combineer dit kenmerken als het 1ms reactietijd, FreeSync, usb-hub, uitgebreide verstelopties: en je hebt zo’n beetje alle wensen van (semi) professionele pc- en console gamers aangetikt anno 2020.
Met de AOC Q27G2U ben je voorbereid op de komst van nieuwe consoles en games De toekomstige Playstation 5 en Xbox series X zullen gamen in hogere verversingssnelheid mogelijk maken. Maar ook op grafisch vlak wordt het natuurlijk nog mooier. De Q27G2U is hier perfect op voorbereid dankzij zijn QHD-resolutie en VA-paneel. Deze combinatie van specs maken dat je uitstekende contrasten en zwartwaarden hebt. Handig voor donkere beelden in games, maar ook simpelweg voor als je tot in de late uurtjes aan het gamen bent met weinig lichtomstandigheden. Het VA-paneel is duidelijk minder ‘fel’ aan je ogen ten opzichte bijvoorbeeld IPS-panelen en biedt je meer rust.
Handige extra’s van de Q27G2U De Q27G2U wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie, wat een jaar langer is ten opzichte van veel andere modellen in dit segment. Daarnaast is het scherm in hoogte verstelbaar, draaibaar (inclusief pivot-stand)- en kantelbaar. Ook is de monitor VESA (100×100) geschikt en kan hij dus opgehangen worden met een beugel.
Aansluitingen HDMI (2x)
DisplayPort (1x)
USB-HUB 3.0: (4x)
Koptelefoon
Standaard meegeleverd HDMI-kabel
DisplayPort-kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand