Asus MX32VQ - WQHD Monitor

Asus MX32VQ – WQHD Monitor

535.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500295207650 Categorie:

Beschrijving

De Asus MX32VQ is een grote aanwist voor thuisentertainment. Doordat het paneel gebogen is helpt het ook omgevingsreflectie te verminderen. Synchroniseer de lichten van de Halo Lighting Base op het ritme van jouw favoriete muziek met behulp van de Rhythm Sync-modus. En pas de lichteffecten en het volume van de luidsprekers aan met behulp van het intuïtieve aanraakbedieningspaneel. De Asus MX32VQ is een uitstekende keuze voor zowel werk als ontspanning.
Over curves gesproken!
Het 32 inch scherm van de MX32VQ levert prachtige beelden vanuit alle hoeken, dankzij een 1800R kromming die ervoor zorgt dat elk punt zich op gelijke afstand van de ogen bevindt. Dit draagt bij tot meer kijkcomfort en laat gebruikers genieten van een brede kijkhoek met minder vervorming en kleurverschuiving, zowel in games, films, of iets anders! De monitor heeft een ergonomisch ontworpen voet waardoor je deze uitgebreid kan kantelen, roteren en aanpassen van hoogte voor de ideale setting.
Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking en beschikt bovendien over een blauw-licht filter.
Films en series kijken: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series.
Ook goed te gebruiken voor:
Gaming: met de WQHD resolutie, FreeSync ondersteuning en het 75Hz VA paneel is deze monitor ook geschikt om op te gamen.
Aansluitingen
• 2x HDMI
• DisplayPort
• 3.5 mm aansluiting
Standaard meegeleverd
• DisplayPort kabel
• HDMI-kabel
• Stroomkabel
Goed om te weten:
• FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.

Extra informatie

Aanbieder

Brand