ASUS RS300-E9-PS4 Intel® C232 LGA 1151 (Socket H4) Rack (1U) Zwart, Roestvrijstaal

ASUS RS300-E9-PS4 Intel® C232 LGA 1151 (Socket H4) Rack (1U) Zwart, Roestvrijstaal

755.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500988608429 Categorie:

Beschrijving

Topmodel met veelzijdige uitbreidbaarheid
– Platinum voedingsefficiëntie, tot 94,4%
– Geoptimaliseerd thermische ontwerp voor koellichaam en heat pipe
– Geavanceerde opslagondersteuning met dubbele M.2
– Quad Intel I210 Server Class GbE levert hoge netwerkbandbreedte
Extreme uitbreidbaarheid in 1U
De RS300-E9-PS4 heeft een hoge mate van uitbreidbaarheid met 2 uitbreidingsslots in een configuratie. Deze flexibele uitbreiding biedt uiteenlopende toepassingen in opslag en netwerken om te voldoen aan de eisen van toekomstige uitbreiding.
ASUS PIKE II & 12G SAS ondersteuning
ASUS PIKE II (optioneel) biedt de nieuwste 12Gb/s SAS samen met een PCI-E 3.0 oplossing. Terwijl ASUS’ nieuwste 12Gb/s SAS de datasnelheid verdubbelt ten opzichte van de snelheid van de vorige generatie, biedt PCI-E 3.0 hoge betrouwbaarheid en een hogere verbindingssnelheid. De ASUS PIKE II voldoet aan de behoeften van de gebruikers met ondersteuning voor 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-databescherming.
Veelzijdige opslagmogelijkheden
De RS300-E9-PS4 is de perfecte keus voor een besturingssysteem- of applicatie-drive en zorgt dat de server zo snel mogelijk zijn werk doet. ASUS voorziet verder in diverse keuzemogelijkheden voor plaatsing van de besturingssysteemschijf, zoals M.2 (dubbel, tot 512GB x 2), SSD cage en SATA DOM. Voor schijfopslag kan het vier 3,5″ hot-swap disk bays en twee interne 2,5” SSD bays (optioneel) bieden.
Hoge netwerkverbinding
RS300-E9-PS4 met quad server-klasse Intel® LAN-controllers, verdubbelt aantal wachtrijen in vergelijking met de vorige generatie. Dit is beter voor virtualisatietoepassingen. Bovendien verviervoudigt de quad LAN-teaming de netwerkbandbreedte, terwijl de failover-functie ononderbroken netwerkverbindingen waarborgt.
Best in class voedingsefficiëntie en stabiliteit
De RS300-E9-PS4 profiteert van hoogwaardige, met de hand geselecteerde componenten die zorgvuldig door ASUS-technici zijn geplaatst om eersteklas efficiëntie te bieden. Het ASUS-exclusieve materiaal kan een ultra lange levensduur van 136,9 jaar lang worden gebruikt op 65°C. Met Beat Thermal Choke III worden de spoeltemperaturen 3°C lager en wordt het energieverbruik verminderd.
Uitgebreid beheer op afstand
ASUS presenteert het meest volledige serverbeheer op afstand, inclusief out-of-band ASMB8-iKVM (optioneel) en in-band ASWM Enterprise. Out-of-band ASMB8-iKVM biedt LAN-beheer, terwijl in-band ASWM Enterprise ”one on many” gebruik biedt. IT-professionals hoeven servers niet één voor één te controleren, maar kunnen in plaats daarvan ASWM Enterprise gebruiken om de status van alle servers te bewaken via een gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface.

Extra informatie

Aanbieder

Brand