Asus VX279C 68.6 cm 27" Full HD WLED Gaming LCD Monitor

Asus VX279C – IPS USB-C Monitor – 75hz – 27 inch

215.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500008558126 Categorieën: ,

Beschrijving

Superieure beeldkwaliteit ontmoet randloos elegant ontwerp
Geïnspireerd door millennia aan artistiek verleden, is de nieuwe VX279C voorzien van een elegant, zorgvuldig vervaardigd zonnewijzerontwerp. De VX279C heeft een aan alle kanten randloos paneel met een 178° ultrabrede kijkhoek IPS-paneel, voor ongelooflijke graphics. Het ultraslanke en ergonomische ontwerp kan worden gekanteld om u comfortabele kijkervaringen te bieden, terwijl USB-C, HDMI en DisplayPort poorten voor uitgebreide connectiviteitsopties zorgen.
USB-C connectiviteit
De VX279C is voorzien van USB-C, ondersteunt videotransmissie in het DisplayPort-signaal, en ook 5V/2,5A voeding output via een enkele USB-C kabel. Ook te gebruiken om uw mobiele apparaat op te laden. Het ontwerp met omkeerbare USB Type-C™ connector maakt het aansluiten van andere apparaten moeiteloos en snel.
Levendige, levensechte beelden
De VX279C beschikt over een 16:9 beeldverhouding LED-verlicht IPS-paneel met een 178° brede kijkhoek die kleurverschuiving op zowel het horizontale als verticale vlak minimaliseert en u verzekert van kwalitatief beeld vanuit vrijwel elke richting. AH-IPS is het nieuwste in IPS-technologie – het levert verbeterde kleurnauwkeurigheid, plus hogere energiezuinigheid.
100.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio
Verbetert het schermcontrast op dynamische wijze door de helderheid van de achtergrondverlichting aan te passen om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.
ASUS-exclusieve VividPixel-technologie
De VividPixel-technologie verbetert de buitenranden, scherpte en kleurverzadiging van foto’s en video’s, om een visuele ervaring van hoge kwaliteit te leveren.
Monitor zonder VividPixel
De beeldkwaliteit hangt voornamelijk af van het paneel zelf
Wazige beelden ontstaan als de originele kwaliteit van een afbeelding slecht is
De meeste mensen hebben dit detail niet in de gaten omdat er geen vergelijkingsmateriaal is
VX-serie – IPS-paneel voorzien van VividPixel
IPS-panelen staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit
Standaard VividPixel op 25 met automatische fijnafstemming van beeldkwaliteit
Bekijk meer verschillen door te kiezen uit 5 VividPixel-instellingen
Supervloeiende beelden dankzij Adaptive-Sync
De ASUS VX279C is voorzien van Adaptive-Sync technologie, om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, om u naadloze beelden en vloeiende gameplay te geven. Dit geeft gamers de overhand in first person shooters, racespellen, real-time strategie en sporttitels. (Adaptive-Sync werkt bij verversingssnelheden variërend van 48Hz tot 75Hz)
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie
Wanneer het gaat om het ontwerp, houdt ASUS altijd rekening met zijn klanten – de ASUS VX279C is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties, voor in-game verbeteringen die het beste uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.
ASUS-exclusieve Splendid-technologieën
We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze gepatenteerde technologieën te verwerken in de ASUS VX279C, om een echt levendige visuele ervaring te bieden. De VX279C is voorzien van de nieuwe Splendid Video Intelligence-technologie, die video’s en foto’s optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. Splendid heeft twee nieuwe modi – Lezen en Donkere ruimte – als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Low Blue Light en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op de ogen bij langdurig gebruik.
ASUS Blue Light Filter
Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VX279C heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
Flicker-free technologie
Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VX279C is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video’s.

Extra informatie

Aanbieder

Brand