Asus ZenBeam F1- Mini LED Beamer

Asus ZenBeam F1- Mini LED Beamer

933.89

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500843883758 Categorie:

Beschrijving

De Asus ZenBeam F1 is een draagbare LED beamer met een gewicht van 1,8 kg. Hierdoor neem je de beamer gemakkelijk mee naar een andere kamer of naar het huis van je vrienden. Laat je laptop gerust thuis, want je kunt je Andriod of Windows 10 smart device draadloos met de Asus F1 verbinden om daar presentaties mee te geven of video’s mee af te spelen. Ook beschikt de beamer over een USB poort met 2A stroom, waardoor je gemakkelijk een apparaat zoals een Chromecast kunt aansluiten.
Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Thuisbioscoop: het bekijken van films, series en sportwedstrijden is een genot dankzij de Full-HD resolutie, 2.1 Harman Kardon geluid en uitgebreide connectiviteit.
Zakelijk gebruik: dankzij de hoge resolutie is de beamer geschikt voor uitgebreide zakelijke presentaties zonder details te verliezen.
Mooi en scherp beeld
De LED lamp van de projector en de Full HD resolutie zorgen er voor dat je zeer scherp en vloeiend beeld hebt. De fijne details zijn goed zichtbaar en dankzij 100% NTSC-kleurruimtedekking heb je mooi kleurrijk beeld. Met 1200 lumen heb je met deze beamer de beste kijkervaring in een verduisterde ruimte tot licht verlichte ruimte. De LED-lichtbron gaat bovendien tot 30.000 uur mee. Dit is veel langer dan traditionele beamers met een traditionele beamerlamp.
Short throw
Dankzij de throw ratio van 0.8 hoef je de beamer niet ver van het schermoppervlak te zetten om een groot beeld te creëren.
Autofocus en automatische horizontale en verticale correctie
Dankzij autofocus heb je altijd scherp beeld en met de Auto Keystone-functie worden verstoringen in het beeld binnen een paar seconden gedetecteerd en gecorrigeerd, zorgend voor een optimale uitlijning van de projectie.
Geavanceerd 2.1 geluid van Harman Kardon
Het geluid is net zo meeslepend als het beeld dankzij de ingebouwde 2.1 speakerset van Harman Kardon. Met stereogeluid van twee 3W speakers aangevuld met een 8W subwoofer is de kijkervaring nog meeslepender.
Geschikt voor gaming
De beamer is in te stellen op 720P resolutie met 120Hz. Hierdoor heb je vloeiende gameplay waardoor je geen moment van de actie mist.
Wi-Fi voor draadloze verbinding
De Asus F1 heeft een wifi module waardoor je een Android of Windows 10 apparaat draadloos met de beamer kunt verbinden.
Aansluitingen:
• 1x USB Type-A 2.0
• 2x HDMI
• 1x D-sub/VGA
• 1x 3.5mm Aux
Standaard meegeleverd:
• Draagtas
• HDMI-kabel
• Stroomkabel en adapter
• Gebruikshandleiding
• Afstandsbediening
• Garantiebewijs

Extra informatie

Aanbieder

Brand