Asus ZenBeam S2 - Mini DLP LED Beamer

Asus ZenBeam S2 – Mini DLP LED Beamer

485.49

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500843883760 Categorie:

Beschrijving

De Asus ZenBeam S2 is een compacte LED beamer met een gewicht van slechts 497 gram. Hierdoor neem je de beamer gemakkelijk overal mee naartoe. Laat je laptop gerust thuis, want je kunt je Andriod of Windows 10 smart device draadloos met de Asus S2 verbinden om daar presentaties mee te geven of video’s mee af te spelen. Ook beschikt de beamer over een USB poort met 1A stroom, waardoor je gemakkelijk een apparaat zoals een Chromecast kunt aansluiten.
Onze specialist adviseert deze beamer voor:
Thuisbioscoop: makkelijk op meedere plekken in huis in te zetten om eventjes een filmpje te bekijken of samen op groot beeld door foto’s heen te bladeren.
Zakelijk gebruik: dankzij de accu kun je overal een presentatie geven. Let er dan wel op dat de beamer met 500 lumen alleen goed beeld zal geven in een verduisterde ruimte.
Ingebouwde accu
Dankzij de ingebouwde 6000mAh accu kun je tot 3,5 uur draadloos kijken.
Mooi en scherp beeld
De LED lamp van de projector en de HD resolutie zorgen er voor dat je scherp en vloeiend beeld hebt. De fijne details zijn goed zichtbaar en dankzij 100% NTSC-kleurruimtedekking heb je mooi kleurrijk beeld. Met 500 lumen heb je met deze beamer de beste kijkervaring in een verduisterde ruimte of bijvoorbeeld ’s nachts in de tuin. De LED-lichtbron gaat bovendien tot 30.000 uur mee. Dit is veel langer dan traditionele beamers met een beamerlamp.
Geen grote ruimte nodig
Met de throw ratio van 1.12 hoef je de beamer niet ver van het schermoppervlak te zetten om een groot beeld te creëren. Op een afstand van 1 meter heb je al 40″ beeld en op 3 meter afstand 120″ beeld.
Autofocus en automatische horizontale en verticale correctie
Dankzij autofocus heb je altijd scherp beeld en met de Auto Keystone-functie worden verstoringen in het beeld binnen een paar seconden gedetecteerd en gecorrigeerd, zorgend voor een optimale uitlijning van de projectie.
Ingebouwd geluid
De beamer beschikt over 2W geluid. Met Asus SonicMaster technologie heb je toch goed geluid uit zo’n klein apparaat.
Wi-Fi voor draadloze verbinding
De Asus S2 heeft een wifi module waardoor je een Android of Windows 10 apparaat draadloos met de beamer kunt verbinden.
Aansluitingen:
• HDMI
• USB-C 1.5A
• USB-A 1A
• 1x 3.5mm Aux
Standaard meegeleverd:
• Draagtas
• HDMI-kabel
• Stroomkabel en adapter
• Gebruikshandleiding
• Afstandsbediening
• Garantiebewijs

Extra informatie

Aanbieder

Brand