BenQ GS2 - DLP Beamer met LED lamp (500 Lumen)

BenQ GS2 – DLP Beamer met LED lamp (500 Lumen)

639.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500483784152 Categorie:

Beschrijving

De BenQ draadloze draagbare DLP GS2 projector is de ideale beamer voor het hele gezin voor thuis, maar ook zeker voor onderweg. De projector is spatwaterdicht (IPX2) en daarnaast dankzij zijn sterke materialen ook valbestendig tot een halve meter. Hierdoor is de GS2 ideaal om overal mee naar toe te nemen en zorgeloos op elke plek te genieten van allround entertainment.
De beamer projecteert in 720P resolutie op 1 meter afstand al een beelddiagonaal van 35 inch (ongeveer 89 cm). De beeldverhouding is 16:9. De levensduur van de lichtbron is normaal gezien 20.000 uren, maar met de eco stand kan dit verlengt worden naar 30.000 uren kijkplezier.
De GS2 bevat 500 ANSI lumen, waardoor deze in verduisterde omgeving goed te gebruiken is, maar overdag in heldere ruimtes wat minder duidelijk projecteert. De beamer bezit verticale trapeziumcorrectie en is kantelbaar op zijn voet, waardoor je het scherm altijd goed af kan stellen.
Met behulp van de Aptoide TV-app kun je apps downloaden zoals Netflix of youtube om draadloos te casten naar de beamer met behulp van Wi-Fi. Download de intelligente bedieningsapp om zo de GS2 te kunnen bedienen vanaf je smartphone zonder dat je op hoeft te staan. Dankzij de 2W speakers waarmee je met bluetooth kan verbinden, is de beamer ook te gebruiken als speaker om muziek mee af te spelen. Zo creëer je tijdens jouw kampeer ervaring een waar festivalgevoel!
De GS2 projector is zo ontwikkeld dat deze veilig gebruikt kan worden door kinderen. Doordat het licht indirect geprojecteerd wordt is het licht minder schadelijk dan dat van een monitor. Daarnaast bevat de projector een oogbeschermingssensor, welke de lamp van de beamer direct uitschakelt mocht iemand te dicht in het licht kijken wat slecht voor je ogen zou kunnen zijn. Ouders kunnen speciale timers instellen, om ook het kijkgedrag van hun kinderen te controleren. Met de GS2 hebt u oneindig veel mogelijkheden om uw kind te vermaken.
De GS2 wordt geleverd met een handige draagtas voor de projector en alle accessoires, zodat je je all round entertainment overal mee naar toe kan nemen.
Aansluitingen:
• HDMI 1.4 1x (HDCP 1.4)
• USB 2.0 1x
• USB-C
• Audio uit
Standaard meegeleverd:
• Gebruikshandleiding
• Afstandsbediening (met batterij)
• Garantiebewijs
• Stroomkabel
• Draagtas

Extra informatie

Aanbieder

Brand