BenQ MS535 - SVGA DLP Beamer

BenQ MS535 – SVGA DLP Beamer

372.38

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500440619460 Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een eenvoudige- maar tegelijkertijd veelzijdige beamer? Dan zit je met de BenQ MS535 goed. Wellicht komt het je bekend voor: je zit naar een presentatie te kijken in een vergaderruimte, maar het beeld van de beamer is moeilijk af te lezen omdat de ruimte niet volledig donker is. Met de BenQ MS535 kan je juist in moeilijkere omstandigheden genieten van een realistische en levendige projectie dankzij de hoge lichtsterkte van 3600 lumen.
Onze specialist adviseert deze beamer voor:
De BenQ MS535 is geschikt voor vergaderruimtes, scholen, en presentatieruimtes.
Het projecteren van data vanuit bijvoorbeeld Word, Powerpoint en Excel in diverse lichtomstandigheden.
Ook goed te gebruiken voor:
Thuisgebruik, bekijken van foto’s en video’s.
Deze beamer wordt niet aanbevolen voor:
Gaming, hiervoor is een beamer met een nog hogere resolutie en beeldsnelheid aan te bevelen.
Uitstekende lichtsterkte voor heldere presentaties in een lichte omgeving
De BenQ MS535 is een beamer die uiterst heldere en gedetailleerde beelden kan projecteren. Dit komt door de enorme lichtsterkte van 3600 lumen, de hoge contrastwaarde van 15.000:1 en geïntegreerde DLP-technologie. Hierdoor zijn bijvoorbeeld teksten veel scherper weergegeven, en worden ook kleine details zichtbaar.
Vervangbare lamp en energiebesparende instellingen
Er zijn meerdere energiebesparende instellingen, waardoor de ingebouwde lamp tot 10.000 uur kan werken. In tegenstelling tot vele andere beamers, is de ingebouwde lamp eenvoudig te verwisselen. Minder vaak lampen vervangen, betekent minder onderhoud en dus ook lagere onderhoudskosten.
Connectiviteit
Deze beamer van BenQ is speciaal voorzien van twee HDMI en VGA aansluitingen, zodat iedereen er gebruik kan maken. Handig dus voor bezoekers, en geen gedoe met aansluitingen! Dankzij de dubbele HDMI aansluiting kan je naast een laptop ook bijvoorbeeld een Google Chromecast koppelen aan de beamer.

Extra informatie

Aanbieder

Brand