Benq PD2720U - 4K Monitor / Thunderbolt 3

BenQ PD2720U – 4K IPS Thunderbolt 3 Monitor – 27 inch

879.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500518715557 Categorie:

Beschrijving

De professionele monitoren van de PD-series van BenQ zijn vanwege hun natuurlijke en authentieke kleurweergave CalMAN-gecertificeerd en bijzonder geschikt voor het gedetailleerd bewerken van fotomateriaal en grafisch werk volgens de strengste professionele eisen.
De 4K UHD-resolutie van de BenQ PD2720U vergroot de bruikbare werkoppervlakte en garandeert een opmerkelijke helderheid van de mooiste details en structuren! Dat maakt het visueel intensieve werk op het beeldscherm aanmerkelijk gemakkelijker en schept een schitterend en comfortabel platform voor professionele bewerking.
Deze monitor dekt de hele sRGB-kleurruimte en de Rec. 709 kleurruimte af en genereert uiterst natuurgetrouwe kleurwaarden. Dit betekent dat de monitoren niet alleen garant staan voor gelijkmatige en nauwkeurige kleuren, maar ook voor een indrukwekkende kleurweergave. Bovendien beschikt de monitor in horizontale en verticale richting over een brede invalshoek van 178°.
Er zijn drie verschillende display-modi; de darkroom-modus die helderheid en contrast aanpast om optimaal in donkere ruimtes te kunnen werken, de CAD/CAM-modus, die het contrast van lijnen en randen bij technische illustraties naar voren haalt en de animatiemodus, die de details in donkere schaduwen verbetert.

Extra informatie

Aanbieder

Brand