Bestway - Lay-Z-Spa Miami - Jacuzzi - Zwembad - Pomp - Relax - Massage - Hoes - 4-Personen - Zwart/Wit - 180x66cm - 669L

Bestway – Lay-Z-Spa Miami – Jacuzzi – Zwembad – Pomp – Relax – Massage – Hoes – 4-Personen – Zwart/Wit – 180x66cm – 669L

849.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500908788846 Categorie:

Beschrijving

Met de Bestway jacuzzi kunt u echt even tot rust komen. Deze jacuzzi beschikt over maar liefst 81 airjets, hierdoor kijgt u en de andere personen in de jacuzzi een waanzinnige bubbelmassage. Met het strakke design en de meegeleverde isolerend afdekhoes past deze jacuzzi op elke plek. De pomp-unit heeft een multifunctionele werking. Met de pomp kunt u de jacuzzi opblazen en vervolgens gebruiken als verwarmingselement. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk genieten van de jacuzzi en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier!
Opzoek naar opblaasbare jacuzzi die alles heeft wat u zoekt? Dan bent u bij Hølsman aan het juiste adres! De Bestway jacuzzi bestaat uit een drielaags tri-tech materiaal. Eenmaal gemonteerd meet hij 180 x 66 cm en heeft een inhoud van 669 liter. Dit is genoeg ruimte om met 4 personen te genieten van de bubbelmassage.
De pomp heeft een soft-touch bedieningspaneel en digitaal gestuurde pomp, hierdoor kunt u makkelijk de pomp bedienen vanuit de jacuzzi. Het digitale bedieningspaneel biedt u maximaal gemak met de volgende functies: temperatuurinstelling, reinigingsfunctie, massage-instelling, lucht vullen / afzuigen, energiebesparende timer.
Informatie over het product: Kleur: Zwart / wit
Vorm: Rond
Afmetingen: 180 x 66 cm (D x H)
Max. temperatuur water: 40 °C
Functies pomp:
Jacuzzi opblazen
Verwarmt maximaal 2 °C per uur
Levering:
1x Bestway jacuzzi (opblaasbaar)
1x Pomp-unit
2x Filtercartridges
1x Chloordrijver
1x Isolerend afdekhoes
1x Zelfklevend reparatiepatch
1x Handleiding (EN, NE, DE, SP)
Hølsman opmerkingen:
Laat de jacuzzi eerst volledig drogen voordat u hem opvouwt en opbergt.
Het geluid van de pomp kan ’s avonds bij buren voor overlast zorgen. Daarom raden wij aan ’s avonds de pomp uit te zetten en de hoes over de jacuzzi te bevestigen. Zo bespaart u energie en zal de jacuzzi minimaal zijn afgekoeld in de ochtend.
De voordelen op een rij:
Gemaakt van hoogwaardig en lichtgewicht materiaal
Binnenkant van de vloer is gemaakt van zachte stof die tot 2 cm dik is
Eenvoudige montage en demontage met AirJet-pomp
Bijzonder robuust en bestendig
Ruimte voor 4 personen
Pure wellness
Digitaal bedieningspaneel en digitaal gestuurde pomp
Accessoires inbegrepen

Extra informatie

Aanbieder

Brand