Britse Energieleverancier kondigt verhoging aan van 9%

logo british gas

British Gas heeft aangekondigd zijn prijzen voor elektriciteit en gas te verhogen met 9%, daarmee word de jaarlijkse energierekening verhoogd met ruim 120 pond. David Cameron is zeer teleurgesteld en geeft aan dat consumenten over moeten stappen naar een goedkopere energieleverancier. Vooral de lage inkomens hebben hier onder te lijden.

Energieprijzen bevriezen

De Britse energieleveranciers hanteren ieder hun eigen energietarieven. De labour oppositie wil wanneer zij de verkiezingen winnen in 2015 de energie en gastarieven bevriezen voor 20 maanden vanaf 2017. Met deze maatregel willen ze de constante stijgingen destabiliseren.

Britten nemen weinig moeite om energie te vergelijken

Het Britse energyhelpline.com geeft aan dat de standaardprijzen voor energie nikszeggend zijn, je betaald daarmee standaard teveel. Maar er zijn weinig energieleveranciers die eruit springen qua prijs. Vandaar dat het voor de Britten teveel gedoe is om die energievergelijking te maken. Toch loont het wel voor de Britten om die vergelijking te gaan maken. Er zijn wel prijsvechters die goedkoper zijn dan British Gas.

Een energie vergelijk maken is een fluitje van een cent. Zoek die goedkoopste energie aanbieding. En stap vandaag nog over op Power.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken