Canon HS-1200TCG – Bureaurekenmachine

19.99

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 501233878805 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze 12-cijferige bureaurekenmachine met groot LCD-scherm heeft een ergonomisch ontwerp voor optimaal gebruiksgemak. Dankzij de doorrolfunctie kunt u snel cijfers invoeren voor bijvoorbeeld het berekenen van btw en het converteren van valuta.
Kenmerken
– 12-cijferige groene rekenmachine
– Groot LCD-scherm
– Doorrolfunctie voor snelle invoer
– Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta
– Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen
– Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
– Schakelt automatisch uit
“Groene” bureaurekenmachine met groot LCD-scherm
Groene power
De 12-cijferige HS-1200TCG-rekenmachine is de perfecte oplossing voor openbare instellingen en privé-ondernemingen die bij hun aankopen rekening willen houden met het milieu. Daarnaast zullen ook milieubewuste zakenmensen, particulieren en scholen een ideale rekenmachine vinden in de HS-1200TCG.
Eenvoudig af te lezen en te gebruiken
Cijfers zijn in één oogopslag te lezen dankzij het extra grote, gekantelde LCD-scherm. Het ergonomische ontwerp en het grote toetsenbord met grote, duurzame toetsen verzekeren optimale gebruiksvriendelijkheid. Bovendien kunt u dankzij de doorrolfunctie razendsnel cijfers invoeren zonder dat toetsen blokkeren.
Vereenvoudiging van ingewikkelde berekeningen
Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw berekent u met één druk op de knop belastingtarieven. Het omrekenen van valuta is net zo gemakkelijk. Het omrekenen van uw munteenheid in een munteenheid naar keuze en omgekeerd gaat nu sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren.
Functies voor optimale flexibiliteit
De status van de rekenmachine kunt u direct controleren met de toets voor opdrachtindicatie. Extra functionaliteit bieden onder meer de schuifknoppen, waarmee u eenvoudig decimalen kunt selecteren en afronden, en de tekenwisseltoets, de Shift-toets en de percentagetoets.
Zorg voor het milieu
De behuizing van de HS-1200TCG is gemaakt van 100% gerecycled materiaal uit Canon-kopieerapparaten. Bovendien is voor het verpakkingsmateriaal en de gebruikershandleiding gerecycled papier gebruikt, wat de hoeveelheid afvalmateriaal aanzienlijk vermindert. Het resultaat is een milieuvriendelijke rekenmachine die de waardevolle bronnen van onze planeet minimaal belast.
Energiezuinig
Of er nu wel of geen licht is, deze rekenmachine laat u nooit in de steek omdat hij zowel op zonne-energie als op een batterij werkt. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze niet wordt gebruikt, waardoor energie wordt bespaard. Bovendien heeft uw rekenmachine een vervangbare batterij. U hoeft de batterij dus niet weg te gooien als deze leeg is, zoals bij andere rekenmachines vaak wel het geval is.
Betrouwbare kwaliteit
Uw gerecyclede rekenmachine moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen. De fabricatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en de garantie van drie jaar onderstreept nog eens dat wij een uitstekend product leveren.

Canon HS-1200TCG – Bureaurekenmachine
Canon HS-1200TCG – Bureaurekenmachine

19.99

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken