Cashback van €205 bij Oxxio ontvangen?

Blue monday superdeal OxxioEen cashback van €205 bij Oxxio ontvangen? Lees dan even verder wat u daarvoor moet doen. Ten eerste natuurlijk de aanbieding even vergelijken. Want een cashback ontvangen is natuurlijk leuk, maar u moet wel kunnen besparen. Daarom kunt u de energie aanbieding van Oxxio vergelijken met de rest. En bekijk direct wat het scheelt ten opzichte van uw huidige voorschotbedrag. 

Wat ga ik dan betalen bij Oxxio?

Stel u verbruikt 2400 kilowattuur stroom en 1100 kubieke meter gas, dan zou u bij Oxxio ongeveer €1454 per jaar gaan betalen. Neerkomend op €121 per maand aan voorschotkosten. De korting is dus al verrekend met uw voorschotbedrag. Vrees niet dat u met een dergelijke overstap zonder stroom en gas komt te zitten want dat is niet zo. Oxxio of een andere energieleverancier van uw keuze regelt de overstap. Zij laten dit ingaan als uw energiecontract verlopen is. Stel u kunt per 1 februari 2019 overstappen dan zal de levering daarna over worden genomen.

Europese windstroom van Oxxio

Het mooie is dat u een bedenktijd geniet van altijd veertien dagen. Dus in die tijd mag u zich nog bedenken. Dit gaat in op het moment dat u de bevestiging heeft ontvangen. Als u zich toch heeft bedacht wacht dan niet te lang met annuleren. Oxxio levert u groene stroom en gas, en de groene stroom is afkomstig uit het buitenland. Gemaakt door windmolens verspreid door Europa. Of Oxxio voordelige tarieven heeft dat hangt van u af. Als u vindt dat Oxxio goedkoper is dan kunt u overstappen.

Toch een goedkopere energieleverancier gevonden?

Blijkt een andere energieleverancier u toch meer korting te bieden? Dan overweegt u deze aanbieding. Het maken van een energievergelijking laat u zien welke energieleveranciers goedkopere tarieven bieden. Het energiecontract bij Oxxio heeft een looptijd van twaalf maanden. Dat betekent dus twaalf maanden lang een vast tarief. Wij raden overstappers dan ook aan om voor een eenjarig contract te kiezen. Als er in 2020 weer nieuwe energie aanbiedingen zijn dan kunt u weer overstappen. Zo makkelijk is het echt.

Blue monday? Welnee we besparen op onze energiekosten

Vandaag is het blue Monday en het zou de meest deprimerende maandag van 2019 zijn. Maar als u kunt besparen op uw energiekosten dan werkt dit juist positief op ons gemoed. Hoe somber sommige dagen ook mogen zijn. Het belangrijkste is dat we ons focussen op gezondheid en welzijn. Laten we dan meteen ook beginnen met besparen. Want een lagere voorschotnota werkt ook positief. We besparen CO2 uitstoot en gaan minder betalen. Klaar om te vergelijken? Succes met uw zoektocht.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo