chloorgranulaat - Chloorshock - 5kg - Chloor - Zwembad - Zwembadwater - Onderhoud - Shock - choc

chloorgranulaat – Chloorshock – 5kg – Chloor – Zwembad – Zwembadwater – Onderhoud – Shock – choc

49.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500914641102 Categorie:

Beschrijving

Chloor Choc 5kilo
Chloor in korrelvorm, gemakkelijk op te lossen in warm water. Te gebruiken om de chloorwaarde op peil te brengen. Geschikt voor de vernietiging van algen, schimmels en bacteriën in het zwembadwater. In emmer van 5kg
De basis voor een goede waterkwaliteit is zowel de circulatie en de filtratie (de fysische waterbehandeling) als de toevoeging van waterbehandelingsproducten (de chemische waterbehandeling). De fysische en de chemische waterbehandeling vullen elkaar aan en zijn voor een goede waterkwaliteit even belangrijk. Circulatie en filtratie alleen zijn niet voldoende om het water helder en kiemvrij te houden. Daarvoor is de chemische waterbehandeling noodzakelijk. Bacteriën, schimmels en virussen worden door een desinfectiemiddel gedood. Algengroei wordt door een oxidatiemiddel verhinderd. Iedere zwembadbezitter moet derhalve zijn water chemisch onderhouden om in hygiënisch water te kunnen zwemmen.
Deze snelchloor zorgt voor een snelle opname. Ideaal bij groen zwembadwater of bij opstart na de winter.
Ook wanneer het veel heeft geregend is snelchloor een goede oplossing, na veel regen zal de ph-waarde van uw zwembadwater zeer snel veranderen.
5 Kilo Euro 0 Choc

Extra informatie

Aanbieder

Brand