Coban 3m kompressiesysteem 2lagen rol 2 2094

26.51

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
✅ Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 1905400155747723 Categorie:

Het Coban 2 lagen compressie systeem is aangewezen voor de behandeling van veneuze insufficiëntie en de daarmee gepaard gaande oedeemvorming…

Uw recensie toevoegen

Het 3M? Coban? 2-lagen compressiesysteem is aangewezen voor de behandeling van oedeem in de onderste ledematen ingevolge veneuze beenulcera en aanverwante aandoeningen.
3M? Coban? 2-lagen compressiesysteem verstrekt efficiënte compressie bij oedeem.
De eerste windel is de binnenste comfortband en bestaat uit open-cel polyurethaanschuim gelamineerd met latexvrije 3M? Coban?. Deze band wordt als eerste laag aangebracht met de schuimzijde tegen de huid en zorgt zo voor een absorberende, zachte en comfortabele laag die goed op de huid houdt, met een miniem risico op afzakken van het verband.
De tweede laag bestaat uit latexvrije Coban?, aangepast om compressie te geven. Bij het aanbrengen kleeft de tweede laag op de eerste, wat resulteert in een dun en comfortabel compressieverband dat patiënten toelaat hun normaal schoeisel te dragen.
De materialen zijn ontworpen om intelligente compressie te geven waardoor de cohesieve lagen uiteindelijk een niet-elastisch geheel vormen dat zorgt voor de optimalisatie van de spierpomp van de patiënt en zo oedeem vermindert en de heling bevordert .
Coban? 2-lagen compressiesysteem werd ontworpen voor effectieve compressie en dagdagelijks comfort.

Coban 3m kompressiesysteem 2lagen rol 2 2094
Coban 3m kompressiesysteem 2lagen rol 2 2094

26.51

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken