Comfortpool - Zwembad test strips - PH en Chloor - 3 in 1 - 50 strips - Zwemwater - Watertester - Zwembadonderhoud - Teststrips - Waterkwaliteit

Comfortpool – Zwembad test strips – PH en Chloor – 3 in 1 – 50 strips – Zwemwater – Watertester – Zwembadonderhoud – Teststrips – Waterkwaliteit

15.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501098578427 Categorie:

Beschrijving

Deze zwembad teststrips testen de alkaliteit, pH waarde en de chloorwaarde. Met de 50 test strips van Improve test je iedere dag de kwaliteit van je zwembadwater. Vergelijk de strip met de kleuren op de verpakking en onderneem de juiste actie om het zwembadwater weer op het juiste peil te krijgen. De 50 teststrips zijn verpakt per 50 in een waterbestendig zakje. Hierop staan eveneens de testwaardes uidelijk aangegeven. Na openen kunt u deze teststrips 18 maanden gebruiken, daarna verliezen ze precisie.
Kenmerken:
· 50 Test strips voor waterkwaliteit zwembad
· Meet vrije chloor, pH en alkaliniteit
· Resultaat in 30 seconden
Met behulp van deze pH teststrips kan je de belangrijkste parameter voor de kwaliteit van je zwembadwater controleren.
Het allerbelangrijkst is de pH-waarde, wanneer die te ver afwijkt van het ideaal (tussen de 7.2 en 7.6 pH) hebben andere onderhoudsproducten zoals chloor niet hun gewenste werking. Vooraleer je dus een ander product toevoegt, dien je de pH-waarde van je water te controleren met behulp van deze Mega Pool Test strips.
Ook de vrije Chloorwaarde kan je met deze testset bepalen. Zo zie je onmiddellijk of je Chloortabletten of chloorgranulaat dient toe te voegen.
Meet: Chloor, pH en Alkaliniteit
Handleiding:
Hou de test strips 15 seconden in het water, wacht even en controleer het kleur van de teststrip met de kleuren op de verpakking. Met deze Mega Pool Test strips kan je dus heel eenvoudig de waterkwaliteit van je zwembad controleren.

Extra informatie

Aanbieder

Brand