Consumentenbond

Consumentenbond Energie Vergelijken

De consumentenbond is een platform voor consumenten. De consumentenbond komt op voor de belangen van de consument. Zo ook bij het vergelijken van energie. Bent u op zoek naar de goedkoopste of duurzaamste energie en wilt u weten wat u hiermee kan besparen? Dan bent u op het juiste adres. Vergelijk gemakkelijk de energieprijzen en energieacties van alle aanbieders en bespaar. Start snel met energie vergelijken en bereken uw voordeel!

[daisycon_energy_nl profile_id=”2″]

De hoeder van de consument: kritisch doch rechtvaardig en eerlijk

De consumentenbond fungeert als een vertrouwensbond voor de consumenten waar zij zich tot kan richten met vragen, problemen, advies. De consumentenbond test uiteenlopende producten, winkels, maar ook verzekeraars en energieleveranciers. Deze testen publiceren zij en geven het een cijfer op meerdere onderdelen. Deze testen en publicatie ervan is op te zoeken via hun website en in hun tijdschrift de Consumentengids. Zo kan de consument een goede keuze maken bij het kopen van een product of bij het aangaan van een dergelijk contract.

De consumentenbond is in 1953 opgericht en begon met 141 leden. Veel klanten hechten waarde aan de onderzoeken die de consumentenbond verricht. De consumentenbond werkt zonder winstoogmerk en is niet afhankelijk van overheidsgeld. Waarvan dan wel? De meer dan 500.000 leden van de Consumentenbond betalen jaarlijks contributie. Met dit geld kan de Consumentenbond blijven bestaan.

Energie vergelijken met de Consumentenbond

Op de website van de Consumentenbond kunt u energie vergelijken en overstappen naar een andere energieleverancier. Onze tip, vergelijk energie met Power.nl. Want op Power.nl profiteert u van energie aanbiedingen die u niet krijgt aangeboden op de site van de Consumentenbond. Start de energievergelijker en vind de goedkoopste!

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken