Bent u al overgestapt naar een goedkopere energieleverancier?

sample-image

De energietarieven 2015 zijn weer veranderd en goedkoper geworden per 1 juli dus bent u al overgestapt?. Energieleveranciers bieden maar wat graag hoge welkomstkortingen aan, maar dit geldt dus voor nieuwe klanten. Of u pleegt u een belletje naar uw energieleverancier voor een scherper aanbod, of u doet een energievergelijking van alle energieleveranciers om te bekijken hoeveel u maandelijks kunt besparen op uw energiecontract. Het vergelijken van energiecontracten is sinds de afgelopen tien jaar niet meer weg te denken en u kunt er tot honderden euro’s per jaar mee besparen.

Kies uit het beste aanbod

Heeft uw energieleverancier de nieuwe tarieven al bekend gemaakt, en wilt u weten wat voor u de besparing kan zijn, dan doet u er goed aan om dit te vergelijken met het totale aanbod. Veel consumenten denken dat het toch amper wat scheelt, maar niets is minder waar.

Variabele tarieven goedkoper geworden

Vooral Budget Energie en Greenchoice bieden over het algemeen de voordeligste tarieven aan. U kunt kiezen voor een variabel contract waarvan vast staat dat de tarieven hiervan zijn gedaald, of u kiest voor een jaar contract van een goedkopere aanbieder. U kunt uiteraard kiezen voor een drie jarig contract maar dan mist u de mogelijkheid om ieder jaar weer van de nieuwe welkomstkortingen te genieten. En deze kortingen zijn hoog, zij zorgen voor een maandelijkse besparing van een aantal tientjes wat op jaarbasis u een paar honderd euro oplevert.

Overstappen met energie bespaard u honderden euro’s

Voor bestaande klanten worden er wel verlengings aanbiedingen gedaan door de huidige energieleverancier maar dit scheelt niet veel. Als bestaande klant bestaat de kans dat u deze energie overstap nog nooit heeft gemaakt, en wanneer u bedenkt dat u tegen het oude tarief wel €2000 per jaar kwijt bent aan energiekosten voor een gemiddeld gezin. Dan is een energie overstap wel de overweging waard. Het kan u wel €400 per jaar opleveren. Met onze energievergelijker berekent u in een aantal seconden welke energie aanbiedingen het beste passen bij uw situatie.

Groen of grijs genoeg keuze om over te stappen

U kunt voor duurzame energie kiezen of voor grijze energie, in beide vormen kunt u aantrekkelijke aanbiedingen vinden op onze site. In de energievergelijker staat aangegeven waar de energie vandaan komt en hoeveel u per maand kwijt bent. De meeste energieleveranciers bieden tegenwoordig groene stroom aan voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Zo doet u een duit in het zakje waar het het milieu betreft, en u bespaard op uw energieverbruik en uw energiekosten. Klik op energie vergelijken en bereken uw voordeel op EnergieVergelijking.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken