De gietvloer betonlook wint aan populariteit

De gietvloer is sterk in opmars. Steeds meer mensen ontdekken de unieke eigenschappen van deze vloer en kiezen voor deze dunne maar zeer sterke vloer. Een gietvloer is echter ook een vloer met uitstraling. Dat bewijst wel de gietvloer betonlook, de meest populaire variant van de gietvloer. Met de gietvloer betonlook kiestu voor de ultieme combinatie van functionaliteit en uitstraling. Daarnaast bespaart u ook nog eens op uw energierekening. En ten opzichte van een echte betonvloer biedt de gietvloer betonlook nogal wat voordelen.

Energie besparend en geschikt voor vloerverwarming

Neem alleen al het aanbrengen van de vloer. Stel dat una een periode van vijftien jaar toe bent aan een nieuwe gietvloer betonlook. Dan kunt u in vrijwel alle gevallen de nieuwe vloer aanbrengen over de nog liggende vloer. Dat klusje is dus snel geklaard. Dat is wel anders wanneer u een echte betonvloer wilt vervangen. Een gietvloer betonlook combineert u met vloerverwarming, waardoor u de beschikking heeft over een zeer comfortabele vloer. Wist u dat de gietvloer betonlook ook isolerend is? De warmte wordt gelijkmatig door de ruimte of woning verdeeld – en er ontsnapt zo min mogelijk warmte. Dat is natuurlijk goed voor de portemonnee.

Profiteer van de unieke eigenschappen van de gietvloer

Het moge duidelijk zijn dat als u kiest voor de gietvloer betonlook, u profiteert van alle unieke eigenschappen die de gietvloer te bieden heeft. U krijgt een naadloze vloer. Dat betekent dat u een zeer hygiënische vloer heeft die gemakkelijk te reinigen is. Vuil krijgt immers geen schijn van kans om zich te vestigen in naden of voegen, iets dat bij andere vloeren juist wel aan de orde is. Met enkel een dweil en een stofzuiger houdt u de gietvloer in topconditie. Het maakt de gietvloer bij uitstek een vloer voor een gezin met opgroeiende kinderen en huisdieren. Dan wordt de vloer namelijk sneller vuil.

Kans op jeukende ogen en niesbuien wordt een stuk kleiner

Ook als u allergisch bent of hooikoorts heeft, is een gietvloer een aanrader. Pollen en stof worden afgestoten. Dat maakt de kans op jeukende ogen en hinderlijke niesbuien behoorlijk kleiner. Met de jaren is de gietvloer in steeds meer uitvoeringen beschikbaar gekomen. Zo kennen we behalve de gietvloer betonlook ook de bekende grindvloer. Ook het aantal kleuren waaruit u kunt kiezen is ondertussen bijzonder groot.

Beton cire is antibacterieel en naadloos

Nu we het toch hebben over bijzondere vloeren kunnen we niet om een vloer van beton cire heen. Ook deze vloer biedt de nodige voordelen. Bovendien krijgt u door de wijze van aanbrengen altijd een unieke vloer. Behalve op de vloer wordt beton cire ook wel op wanden aangebracht. In het algemeen heeft beton cire veel eigenschappen van de gietvloer. Ook nu is sprake van een naadloze vloer die u gemakkelijk schoon kunt houden en die slijt- en krasvast is. Ook is de vloer bestand tegen vloeistof en heeft het vuilafstotende eigenschappen. De vloer is antibacterieel en ook al in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Veelzijdige vloeren winnen nog steeds aan populariteit. Niet alleen komt dit door de unieke eigenschappen van deze vloeren, het heeft ook zeker te maken met de prijs. Want die is voor beide vloeren aan de lage kant. Of anders, u koopt de vloeren altijd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Waarmee nog maar eens een voordeel van deze veelzijdige vloeren genoemd is.

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart