Now you have Power.nl

De nieuwste versie van de (Google) cardboard V2 inclusief hoofdband + NFC chip / Virtual reality 3D bril!

18.99

0
Toevoegen aan vergelijken
✅ Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064701870819859 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Virtual reality wordt steeds verder door ontwikkeld. Deze 2e versie zorgt voor een nog betere 3D ervaring. Het dikkere karton zorgt voor een stevigere bril en de extra wijde lenzen zorgen voor een ultieme ervaring. Wanneer je een van de vele speciaal ontworpen virtual reality apps download kun je direct aan de slag!
De Cardboard is geschikt voor smartphones tot 5,5 Inch.
Stap in Virtual Reality met je eigen telefoon
Gebruik je telefoon om in de wereld van Virtual Reality te stappen. Zet binnen 30 seconde de Cardboard v1 in elkaar of kies voor de gebruiksklare Cardboard V2. Kies een van de vele apps speciaal ontwikkeld voor VR en plaats de telefoon in de cardboard, je kunt nu gaan genieten van de 3d view! De meest eenvoudige en toegankelijke manier om kennis te maken met VR.
Meegeleverde hoofdband
De Google Cardboard onderscheid zich van veel andere aanbieders door een hoofdband mee tee leveren. Een hoofdband is niet vanzelfsprekend maar wel erg makkelijk, je hoeft immers de cardboard niet meer zelf voor je ogen te houden.
Over het Google Cardboard project
Google Cardboard is een project dat is opgezet om Virtual Reality en 3D View voor iedereen toegankelijk te maken voor zowel eindgebruikers als ontwikkelaars. De cardboards zijn gebaseerd op dit project. Virtual Reality is al een aantal jaar in ontwikkeling maar Google heeft er voor gezorgd met dit project dat het toegankelijk is geworden voor iedereen. Er zijn al verschillende versies uitgebracht van de Google Cardboard. De originele Google Cardboard V1 is nog steeds erg populair door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Google Cardboard V2 is uitgebracht met steviger karton en vernieuwde lenzen. Tevens is er de optie NFC bijgekomen om automatisch je favoriete apps te laten openen bij gebruik. Recent heeft Google Daydream aangekondigd, een Virtual Reality platform dat in de toekomst standaard in het Android besturingssysteem zal worden meegeleverd om zo het Google Cardboard project nog toegankelijker te maken. Daarnaast zal iOS/Apple altijd compatible blijven omdat het project niet gebonden is aan een bepaald besturingssysteem. Apps zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android.
Special apps voor Google Cardboard
Er zijn vele apps beschikbaar voor iOS en Android om je de ultieme Virtual Reality 3D view ervaring te geven. Zo zijn er games, filmpjes, plaatjes en meer beschikbaar om van te gaan genieten. Een overzicht van de beschikbare apps en games kun je vinden in respectievelijk de Android Play Store of Apple App Store.

De nieuwste versie van de (Google) cardboard V2 inclusief hoofdband + NFC chip / Virtual reality 3D bril!
De nieuwste versie van de (Google) cardboard V2 inclusief hoofdband + NFC chip / Virtual reality 3D bril!

18.99

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken