Vakantie, Reizen & Uitgaan

De tijd vliegt bij Aviodrome

Beleef een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Stap aan boord van een Boeing 747, de flight simulator en bekijk de 4D-film Skymania. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis, zoals de Boeing 747, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation. Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie. Veel vliegtuigen kun je ook van binnen bekijken. En meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen.

Zien en horen, maar vooral ook voelen en ruiken. In het 4D-filmtheater van Aviodrome is het alsof je werkelijk door de wolken vliegt. Soms voel je regendruppeltjes, dan weer mist en koude golfstromen. En af en toe ervaar je ook rook. Dat maakt het kijken naar de historische en avontuurlijke films extra spannend!

Gebruik beeldmateriaal

Om onze locaties te promoten kunt u gebruik maken van het door ons geselecteerde beeldmateriaal. Het is niet toegestaan om beeldmateriaal van websites van Libéma te downloaden en te gebruiken omdat wij niet kunnen garanderen dat het gebruik van dit materiaal in alle gevallen rechtmatig is en wij willen voorkomen dat uit het gebruik een schadevergoedingsplicht voortvloeit. Indien ondanks deze aankondiging beeldmateriaal van de websites van Libéma wordt gedownload en gebruikt , zijn mogelijke claims voor eigen risico van de gebruiker. Gewenst beeldmateriaal dient te worden opgevraagd bij Libéma door een mail te sturen naar r.korst@libemafunfactory.nl of middels het ticketsysteem.

Promotie via Marktplaats is alleen toegestaan na goedkeuring door Libéma. Een aanvraag voor het promoten van Marktplaats/Admarkt kan aangevraagd worden via je Daisycon contactpersoon. Wanneer blijkt er promotie wordt gedaan via Marktplaats zonder toestemming worden alle gegenereerde orders afgekeurd en wordt de desbetreffende partij uitgesloten voor verdere deelname aan het programma.
Het is niet toegestaan om in te kopen om parknamen, merknamen van Libéma of varianten/misspellingen binnen Google, Bing of andere advertentieplatformen. Wanneer een partner keyword buying wil toepassen dient deze alle parknamen van Libéma breed uit te sluiten zodat ten allen tijden wordt voorkomen dat advertenties worden vertoond in combinatie met de park- en/of merknamen van Libema.

Deze adverteerder maakt gebruik van de Daisycon Shopping Cart Pixel.

  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
  • Verlopen
Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken