Vakantie, Reizen & Uitgaan

Wie is iParking
iParking Schiphol is gespecialiseerd in valet parking op Schiphol. Het team bestaat uit goed opgeleide, servicegerichte, betrokken en ervaren professionals. In de dienstverlening staan de klant, dienstbaarheid, kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid voorop.

Wat doet iParking
iParking biedt jouw klant de mogelijkheid om hun auto bij aankomst op de luchthaven direct te overhandigen. Wanneer zij weer terugkomen, zorgt iParking ervoor dat de auto weer klaar staat voor de vertrekhal.

Unique Selling Points (USP’s) iParking Schiphol

• – moet wachten op anderen om in een propvol en stoffig busje naar de terminal te gaan (Smarter than Smart Parking)!
– Luxe valet service op Schiphol en 50% voordeliger dan parkeren op Schiphol!
– Werkt met goed opgeleide, service gerichte en betrokken mensen
– 24/7 excellente service zonder wachttijden
– iParking voert hun dienstverlening ook in nachtelijke uren en weekenden uit zonder extra kosten of toeslagen
– Afgesloten privé parkeerplaats of overdekt parkeren, de auto staat dus veilig geparkeerd!

Unique Buying Reasons (UBR’s) iParking Schiphol
– iParking is een degelijke, betrouwbare en betrokken samenwerkingspartner.
– iParking realiseert dat jouw klant aan het begin en eind van de reiscyclus staan en begrijpt dat zij met een vlotte, correcte, tijdige en vriendelijke serviceverlening een positieve bijdrage leveren aan de reisbeleving van Schiphol reizigers.
– iParking biedt jouw klant 24/7 extra toegevoegde waarde door een verhoging van uw reisbeleving, extra comfort, gemak, en lage parkeerkosten.

Waarom iParking opnemen?
iParking heeft als doel om middels powerpartner marketing langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan met publishers teneinde hun excellente service onder de aandacht te brengen van vakantievliegers en onze positie binnen het “vakantiesegment” te versterken.

LET OP!
Wanneer iParking zelf een kortingscode verstuurt naar hun eigen mailbestand en deze wordt gebruikt bij de boeking ontvang je als publisher de helft van de commissie. Daarnaast, worden actie en kortingscode publishers niet toegestaan in de campagne.

  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
  • Verlopen
Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken