Vakantie, Reizen & Uitgaan

Wie is Travel Store?

Welkom bij de Travel Store; de wereld aan reizen! Met de websitewww.travelstore.nl en fysieke Travel Stores in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld en Dordrecht ligt je vakantie altijd binnen handbereik. Travel Store behoort tot de grootste zelfstandige reisbedrijven van Nederland. Een familiebedrijf dat sinds de start in 1975 al voor velen een vakantie mocht verzorgen. Tot op de dag van vandaag is ontzorgen nog altijd ons doel. Met persoonlijke service, vakkennis en een uniek aanbod maakt Travel Store het verschil. Voor zowel privé vakanties als zakenreizen. Ook voor groepen hebben wij de expertise in huis, dus kom langs, bel, mail of boek online; het is hét begin van een fantastische vakantie! 

Veilig en vertrouwd boeken en betalen bij Travel Store
Travel Store is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Hierdoor ben je verzekerd bij eventuele faillissementen en calamiteiten. Naast veilig boeken kun je de boeking ook via een beveiligde omgeving betalen. 

Scherpe prijs en uniek aanbod
Als agent van alle bekende reisorganisaties heeft Travel Store het grootste aanbod van de Benelux. 

Altijd & overal
Travel Store is 7 dagen per week bereikbaar. Door de week telefonisch zelfs tot 21.00 uur en een groot deel van de reizen staat 24/7 online op www.travelstore.nl.

Daarom boek je bij Travel Store
 ·        HÉÉL VEEL VAKANTIES
Met het unieke en grote aanbod altijd voor iedereen een vakantie!
·        DE SCHERPSTE PRIJS
Vergelijk snel en gemakkelijk de beste deals van onze aanbieders.
·        JOUW TRAVEL AGENT
Kom je er niet helemaal uit? Dan staat er altijd een Travel Agent voor jou klaar. Online, telefonisch of in onze Travel Stores.
·        VEILIG & VERTROUWD
Travel Store is o.a. aangesloten bij van ANVR, SGR, IATA, Stichting Calamiteitenfonds Reizen, DTA & BTP. Zo zit je zeker goed.

Wij maken gebruik van de shopping cart pixel. Bij het keuren letten wij op de tijd tussen de klik en de reservering. Is deze korter dan 45 minuten dan wordt de transactie gemaakt door een kortingscode partij afgekeurd.

Wij hanteren een maximale vergoeding van € 150 per transactie.

  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
  • Verlopen
Power.nl
Logo