Duurzaam

Zo Zero is een online winkel voor plasticvrije producten, geboren uit de ambitie om het gebruik van (wegwerp) plastic te verminderen en anderen daarbij te helpen. De oprichtsters van Zo Zero hebben, zonder succes, geprobeerd een maand lang plasticvrij te leven, waarna zij besloten dat het anders kon en moest. Zo Zero maakt het makkelijker om alternatieven te vinden voor ‘single-use’ plastic en om afval verbruik te verminderen.

Zo Zero onderscheid zich door middel van een groot assortiment producten gemaakt van duurzame materialen die naast plasticvrij en natuurlijk ook vegan en palmolievrij zijn. Denk aan verzorgingsproducten zonder schadelijke ingrediënten (voor de natuur en voor jezelf) en zonder plastic verpakkingen. Ook heeft Zo Zero van alles voor thuis en onderweg zoals eco-vriendelijke schoonmaakproducten, vegan vitamines, plasticvrije kauwgom, en duurzame keukenartikelen zoals food wraps en siliconen boterhamzakjes.

Zo Zero is continue op zoek naar de meest duurzame producten op de markt. Bij de selectie van producten en leveranciers weegt Zo Zero de impact van het gehele productieproces, het transport en het afval dat overblijft mee. Op deze manier verzekert Zo Zero zich ervan dat zij alleen de meest duurzame opties aanbiedt aan haar klanten.

Waarom het powerpartnerprogramma van Zo Zero?

Als publisher kun jij samen met Zo Zero mensen inspireren om duurzamer te leven! Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en steeds meer mensen interesseren zich voor duurzaamheid en staan hiervoor open, maar weten nog niet zo goed waar ze moeten beginnen. Zo Zero wil samen met jou juist deze mensen inspireren om bewustere keuzes te maken.

Uitgebreid assortiment duurzame producten met een goed verhaal
Brede doelgroep
Grote klanttevredenheid
Weinig retouren
Snelle levering (voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden)
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50
Gepersonaliseerde banners op aanvraag
10% commissie op het hele assortiment
Snelle goedkeuring van sales

  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
  • Verlopen
Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken