DELL Professional P2312H 23" Black Full HD

DELL Professional P2312H 23″ Black Full HD

95.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500434517165 Categorie:

Beschrijving

Breng uw kijk op succes nog beter in beeld.
Stimuleer uw team met productiviteitsverhogende prestaties, comfort voor de hele dag en energiebewuste functies met deze ruime 23-inch (58 cm) Full HD-monitor met led-achtergrondverlichting.
– Help het energieverbruik terug te dringen:met extern beheer van bedrijfsmiddelen, PowerNap-software, Dynamic Dimming en planningfuncties kunt u voorkomen dat onnodig veel energie wordt verbruikt.
– Verbeter de productiviteit:Beheer grootschalige projecten met maximaal comfort dankzij de functies voor volledige instelbaarheid zoals draaien, kantelen en roteren en de ruim instelbare hoogte.
– Behoud een gezonde werkruimte:De 23-inch (58 cm) Dell P2312H-monitor is zodanig ontworpen dat deze slechts een minimaal effect op uw omgeving heeft. De monitor bevat onderdelen die vrij zijn van polyvinylchloride en gebromeerde en gechloreerde vlamvertragers (met uitzondering van kabels) en een arseen- en kwikvrij led-beeldscherm.
Eén levendig beeld. Eén slimme zet.
Werk uw projecten in alle comfort af met de 23-inch (58 cm) Dell P2312H-monitor. De levendige helderheid, verbeterde aanpassingsmogelijkheden en rotatiefuncties maken van deze monitor een slimme keuze.
Prestaties en productiviteit gaan hand in hand.
– Of u nu met verschillende spreadsheets tegelijk werkt, patiëntendossiers bekijkt, juridische documenten opstelt of de ontwikkelingen op de aandelenmarkten analyseert, de helderheid en prestaties van de 23-inch (58 cm) P2312H-monitor zet aan tot hogere productiviteit.
– Bekijk uw werk in een nieuw licht: geniet van scherpe beelden dankzij de Full HD-resolutie van 1.920 x 1.080 (max.) en een hoge dynamische contrastverhouding van 2.000.000:1 (standaard).
– Ontdek een wereld vol kleuren: beleef hoe levendige kleuren uw presentaties tot leven doen komen met een groot kleurenbereik van 84% en een kleurdiepte van 16,7 miljoen kleuren.
– Maak eenvoudig verbinding: zet in op productiviteit met een breed assortiment van aansluitopties, zoals DVI-, VGA- en USB-poorten voor uw randapparaten.

Extra informatie

Aanbieder

Brand