Delta doet niet aan korting voor bestaande klanten wel aan hulp bij besparen

loep

Nuon Energieleverancier is sinds kort begonnen met de loyaliteitskorting om klanten te belonen en bij zich te houden. Delta doet dit in de vorm van hulp om energie te besparen en geeft hierbij uitleg.

Delta doet dus niet mee aan de actie die concurrent Nuon wel gestart is. Zij geven liever hulp aan de bestaande klanten om zodoende te kunnen besparen op het energieverbruik. Delta maakt alleen geen onderscheid tussen nieuwe en bestaande klanten wat betreft het energietarief.

De Vastelastenbond heeft wel kritiek geuit op de werkwijze van Nuon omdat Nuon volgens hun niet de daadwerkelijke korting aan de klant geeft. De klant krijgt alleen korting op het kale energietarief en dan komt de korting op 3%. De Vastelastenbond heeft ook 7 andere energieleveranciers onderzocht uit dit onderzoek kwam voort dat energieleveranciers in dezelfde situatie niet hetzelfde doen.

Bestaande klanten betalen zelfs meer dan nieuwe klanten omgerekend betalen zij zelfs €354 meer. De energieleveranciers die slecht uit de bus kwamen waren: De Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice, EnergieDirect, EON, Essent.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo