Deze energiebesparende gadgets zijn ontzettend handig!

energiebesparende gadgetsEr zijn natuurlijk talloze gadgets waar u energie mee kunt besparen. Het zorgt niet alleen voor een energiebesparing, maar ook is het nog eens leuk om te gebruiken. In verscheidene gevallen zijn deze energiebesparende gadgets zelfs ontzettend praktisch. Zo kunt u bijvoorbeeld uw smartphone opladen! In dit artikel leest u over de vijf leukste energiebesparende gadgets van dit moment.

1. Standby-killer

Steeds meer huishoudens hebben een standby-killer in huis. Dat is ook niet voor niets: circa 10 procent van de energierekening wordt veroorzaakt door sluipverbruik. Dat zijn apparaten die stroom verbruiken als deze niet gebruikt worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan uw televisie of bijvoorbeeld aan de magnetron. Om dat te voorkomen kunt u de stekkers eruit trekken, maar dat is natuurlijk wel een beetje gedoe iedere keer. Een standby-killer maakt het leven dan een stukje gemakkelijker. U kunt de apparaten dan in een keer uitschakelen en zodoende besparen op uw energierekening.

2. BlenderBottle

U kunt ook kiezen voor een BlenderBottle. Dat is ook een van de energiebesparende gadgets waarbij u niet eens stroom nodig heeft. Het werkt namelijk op spierkracht en dat is natuurlijk ideaal voor de milieubewuste en gezonde mensen. De BlenderBottle werkt erg eenvoudig: plaats de ingrediënten in de beker en voeg er een ijzeren bal bij. Vervolgens kunt u de deksel erop plaatsen en de beker schudden. Voordat u het weet is uw mix klaar zonder dat u een blender nodig had die normaalgesproken wel op stroom werkt.

3. WakaWaka Power

De WakaWaka Power is een lamp en oplader. U kunt er talloze apparaten op aansluiten. Opladen van de WakaWaka duurt circa acht uur en nadien kunt u uw kamer of een andere ruimte maar liefst 40 uur lang verlichten. Dat is natuurlijk ideaal voor mensen zonder stroom in derdewereldlanden, maar het is ook ideaal voor ons. Zo kunt u het apparaatje bijvoorbeeld gebruiken op een camping of u kunt er thuis energie mee besparen. Dat maakt het ook een van de leukere energiebesparende gadgets uit deze lijst met een internationaal karakter.

4. Zaklamp met smartphone-oplader en dynamo

Deze handige zaklamp is zelfvoorzienend en daarmee kunt u zelfs uw smartphone opladen. De zaklamp is waterdicht en biedt een krachtige lichtstraal via de ledverlichting. U kunt de zaklamp gemakkelijk opladen door het hendeltje uit te klappen en de zaklamp rond te draaien. De batterij wordt dan opnieuw opgeladen. Indien u deze zaklamp in huis haalt krijgt u hier ook direct verscheidene kabels bij. Daarmee kunt u onder andere uw smartphone opladen.

5. Xtorm AM114 Lava Solar Charger

De Xtorm AM114 Lava Solar Charger is een smartphone-oplader op zonne-energie. Er is een klein zonnepaneeltje aanwezig waarmee de accu kan worden opgeladen. De zonnelader heeft een accucapaciteit van maar liefst 6.000 mAh. U kunt uw smartphone dus wel twee keer opladen en dat maakt dit ook zeker een van de leukste energiebesparende gadgets van dit moment.

Nog meer besparen op uw energierekening?

Energiebesparende gadgets zijn natuurlijk ontzettend leuk en ook praktisch in bepaalde gevallen. Wilt u echt flink besparen op uw energierekening? Stap dan over naar de goedkoopste energieleverancier. U kunt hier energie vergelijken voor de beste deal. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert en bereken direct welke aanbieder het beste bij u past. Overstappen van energieleverancier kost u nooit meer dan vijf minuten van uw tijd en daarmee kunt u ontzettend veel geld besparen: tot wel 500 euro op jaarbasis. Wacht daarom niet langer en maak vandaag nog de overstap.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo